Kingdom: novi teaser nagovještava da najgore tek dolazi!

Netflixova korejska zombi serija Kingdom je dobila novi opaki teaser koji nas s friško objavljenim sinopsisom podsjeća da najgore tek dolazi. Serija nas je sa svojom prvom sezonom ugodno iznenadila u podžanru koji je postao prilično predvidljiv i neuzbudljiv, pa se nadamo da će kvaliteta i dalje ostati barem na istoj razini.

Serija Kingdom je bazirana na korejskom web stripu Burning Hell – The Land of the Gods. Strip potpisuje Kim Eun-hee, poznata i priznata spisateljica drama i scenarija u Koreji. Kim Eun-hee je također prilagodila i napisala scenarij za seriju. Uz jako dobru priču, tu je i fenomenalna glumačka ekipa, prekrasna scenografija i fotografija, kao i općenito divan dizajn, stoga nije teško shvatiti zašto nam je serija jako prirasla srcu. I to je sve uspjela napraviti u samo šest epizoda prve sezone.

Sljedeća sezona serije pratit će putovanje princa u razotkrivanju istine iza nastanka bolesti i saznanja tko je odgovoran za to što je i kralj zaražen.

Kako zima dolazi, u Joseonu počinje bitka između živih i neživih. Kraljevski dvor je pun zmija, a zombiji su na putu, pa narod može spasiti samo princ. Najgore tek dolazi i svi će morati odabrati stranu bez da zapravo znaju kome mogu vjerovati.

Režiser serije je Kim Seung-hun (A Hard Day, Tunnel). U drugoj sezoni se vraćaju Ju Ji-Hoon (Asure: The City of Madness, Antique) kao princ Lee Chang, Bae Doo-Na (Sense8, Cloud Atlas) kao Seo-Bi, Ryoo Seung-Ryong (Miracle in Cell No. 7, All About My Wife) kao Cho, Kim Hye-Jun (Matrimonial Chaos, Just Between Lovers) kao kraljica Cho, Kim Sang-Ho (Moby Dick, Doctor Stranger) kao Moo-Young, Kim Sung-Kyu (The Outlaws, Tunnel) kao Young-Shin, Heo Jun-Ho (Demon Empire, Hwasango) kao An Hyun i Jun Suk-Ho (Intruders, Lucid Dream) kao Jo Beom-Pal. Nove uloge će tumačiti Park Byung Eun i Kim Tae Hoon. Navodno ćemo u finalu druge sezone dobiti još jednog ključnog lika za radnju kojeg tumači Jun Ji Hyun. Također se navodi kako ćemo taj lik imati prilike nastaviti gledati i u trećoj sezoni, iako ona nije službeno najavljena.

Kingdom sa svojm drugom sezonom od ukupno šest epizoda na Netflix stiže 13. ožujka. Ukoliko još niste otkrili seriju, svakako joj pružite šansu, jer smo prilično sigurni kako bi vas mogla ugodno iznenaditi, kao što je to bio slučaj i s nama.

Kingdom

Kingdom

Kingdom

Kingdom

Kingdom

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics