Novi teaser za 2. sezonu Netflixove igrane serije The Witcher!

Netflix je objavio novi teaser za drugu sezonu fantasy serije The Witcher. Ovo nije prvi teaser koji je streaming platforma objavila za vrlo iščekivanu drugu sezonu serije, ali je sasvim sigurno u pitanju onaj koji će još više djelovati na fanove jer je primarno fokusiran na Geralta od Rivije. Pojedinosti radnje i dalje se uglavnom drže u tajnosti, iako je showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich već ranije zadirkivala da će različiti likovi imati daljnje interakcije jedni s drugima u usporedbi s nelinearnom pričom prve sezone. Sad kad su uredno uspostavljeni likovi kao i svijet u kojem se radnja odvija druga sezona će očito uroniti u glavni narativ.

Uz Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, od glavnih aktera prve sezone vraćaju se Anya Chalotra kao Yennefer, Joey Batey kao Jaskier i Freya Allan kao Ciri.

Nova lica koja stižu s drugom sezonom su Kim Bodnia (Killing Eve) kao Vesemir, Adjoa Andoh (Bridgerton) kao Nenneke, Graham McTavish (Outlander) kao Dijkstra, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Nivellen, Yasen Atour (Young Wallender) kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) kao Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) kao Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) kao Lydia, Mecia Simson kao Francesca, Simon Callow i Liz Carr kao Codringher i Fenn, Chris Fulton kao Rience, Cassie Clare kao Philippa Eilhart i Kevin Doyle kao Ba’lian.

Uvjeren da je Yenneferin život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije dovodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Druga sezona serije sa svojih osam epizoda stiže ove godine, ali točan datum još nije poznat.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics