Stigao je novi, epski ali vrlo sumoran teaser i poster za 8. sezonu serije Igra prijestolja

HBO je objavio novi teaser za 8. i ujedno posljednju sezonu serije Igra prijestolja. Teaser je naslovljen “Aftermath” i nudi upravo ono što bi od takvog naslova i očekivali.

Winterfell je prekriven snijegom i ledom, i bolno je očito da gledamo posljedice velike bitke koja se tamo odigrala. U pozadini se čuje plakanje i vrištanje, dok gledamo kako se vijori istrgani barjak kuće Stark. Također dobili smo pogled i na Sansino pero, Branova potrgana kolica, Daenerysin lanac, Tyrionov pin, Jaimejevu zlatnu ruku, te mačeve Arye i Jona Snowa kako leže u snijegu, dok je jedina figura koju možemo razaznati Noćni kralj koji stoji nad ruševinama… Teaser je vrlo sumoran i mračan, te mu je namjera sasvim sigurno da dobrano prodrma gledatelja, što je vrlo uspješno ostvario barem kod nas.

“Ono što smo mi zatražili od produkcijskog tima i ekipe da naprave ove godine zaista još nikada nije napravljeno na televiziji ili filmu. Ovaj finalni obračun između vojske mrtvih i vojske živih je potpuno bez presedana, nemilosrdan i mješavina žanrova, čak i unutar same bitke. Postoje sekvence ugrađene unutar sekvenci ugrađenih unutar sekvenci. David i Dan napisali su nevjerojatnu zagonetku, a Miguel je ušao i rastavio je i ponovno sastavio. To je bilo iscrpljujuće, ali mislim da će sve oduševiti.” – izjavio je izvršni producent Bryan Cogman.

Također osim ovog zadnjeg friškog teasera dobili smo i dva promo videa još jučer. Jedan pod naslovom “Survival”, a drugi pod naslovom “Together”.

Izvršni producenti osme sezone serije su David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield. Suizvršni producenti su Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin i Bryan Cogman, dok su producenti Chris Newman, Greg Spence i Lisa McAtackney.

Premijera posljednje sezone serije Igra prijestolja bit će 15. travnja kada će prva epizoda biti dostupna putem HBO GO usluge, a istog dana će biti emitirana i na HBO kanalu – istovremeno s američkom premijerom u 03:00 h i ponovo u 20:00 h.

Igra prijestolja

Check Also

Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics