Novi Star Trek: Picard teaser izaziva tragedijom na poznatom planetu!

Tko od fanova već odavna nije uzbuđen oko serije Star Trek: Picard teško da se može zvati pravim fanom Zvjezdanih staza. Traileri i teaseri samo nadodaju ulje na vatru i hype je sve veći. Već povratak Patricka Stewarta kao legendarnog i omiljenog Jean-Luc Picarda je fantastičan sam po sebi, no kada priča uključuje i Sedmu od Devet (Jeri Ryan), Willa Rikera (Jonathan Frakes), Deannu Troi (Marina Sirtis) i Datu (Brent Spiner), tada je to potpuno nova razina uzbuđenja. Povrh svega toga susrest ćemo se i s još jednim poznatim likom, nekadašnjom Borgovom radilicom Hughom (Jonathan Del Arco), na kojeg smo nedavno dobili i prvi pogled gdje izgleda skoro pa ljudski. Osim te ekskluzivne fotografije koju možete pronaći podno teksta, kao blagdanski poklon je neki dan objavljen i novi teaser za seriju, pa ako već niste vrijeme je da ga pogledate.

Novi teaser izaziva tragedijom na poznatom planetu. Picard priča kako su ga proganjali duhovi prošlosti, i pri tom kadrovi otkrivaju kako se između ostalog tu radi i o eksploziji planeta koju vidimo iz broda Enterprise-D, točnije iz samog Ten Forwarda. No Picard je u sadašnjosti odlučan krenuti na misiju, i učiniti ono što se mora učiniti. Samo postavlja se pitanje što je to točno? Dobili smo i pogled na old-school Romulansku pticu grabljivicu, koji samo otvara još više pitanja o točnoj ulozi ovih klasičnih Trek negativaca… Jer zašto bi Romulanci koristili tako stari brod?

Iako je višestruko odlikovani, i cijenjeni časnik Zvjezdane flote, Picardova misija neće naići na razumijevanje Zapovjedništva. Picard je poput holograma njegovog starog broda relikt nekog drugog vremena. I upravo zbog toga, Picard će morati okupiti skupinu „nepodobnih“, misterioznu Dahj (Isa Briones), stručnjakinju robotike dr. Agnes Juratti (Alison Pill), Raffija Musikera (Michelle Hurd) i Cristobala „Chrissa“ Rossa (Santiago Cabrera). Chriss je bivši član Zvjezdane flote i pilot Picardova broda, dok Raffi osim zajedničke prošlosti s Picardom ima problema s ovisnošću.

Nadovezujući se na eksploziju planeta, zanimljivo je da se sljedeća Short Trek epizoda zove Children of Mars, a upravo je ta epizoda uvod u seriju Star Trek: Picard. Star Trek: Short Treks Children of Mars stiže 09. siječnja, dok Star Trek: Picard na CBS All Access dolazi 23. siječnja, s prvom od ukupno 10 epizoda. Mi ćemo seriju moći pratiti na Amazonu.

Star Trek: Picard

Check Also

Slumberland: trailer i poster za Netflixovu obiteljsku fantasy avanturu!

Netflix je u kolovozu objavio prvi teaser za visokobudžetni, obiteljski fantasy film Slumberland, redatelja Francisa …

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics