Novi Star Trek film i dvije nove serije su službeno u razvoju!

Potvrđeno je da su Star Trek film i dvije nove tv serije službeno u razvoju. Nije da Treku sada manjka hypa, jer tu je Star Trek: Picard koji se tek zakuhtava, na putu je i treća sezona serije Star Trek: Discovery za koju je neki dan objavljen i prvi promo art, a na jesen stiže i Star Trek: Lower Decks, druga animirana serije franšize, koja će se baviti svakidašnjim dogodovštinama nisko rangiranih časnika na ne previše relevantnom brodu Zvjezdane flote. No svaki fan želi što veću dozu Treka, pa zato osim navedenog što već gledamo ove godine dolazi još više Trek projekata, poput spin-off serije Section 31 s Michelle Yeoh, ali i za sada nenaslovljene Nickelodeon animirane serije.

Dakle, jasno je da imamo što za gledati, bit će za svakoga po nešto ako ste jedan od onih izbirljivijih fanova. No ni tu nije priči kraj, jer već neko vrijeme znamo da ćemo mimo svega nabrojanog uskoro dobiti i još dvije igrane serije, kao i film. To je nedavno potvrdio Bob Bakish, šef ViacomCBS-a. Obznanio je kako su te dvije serije već u razvoju, kao i Paramountov film, te da nas očekuje još romana o Picardu. Prvi roman – The Last Best Hope autorice Ume McCormack izašao je ovog mjeseca, a na putu su i novi Star Trek stripovi koji će se povezivati kako s trenutnim tako i starim filmovima i serijama, poput povratka na Star Trek: Deep Space Nine u travnju.

Iako nije još službeno potvrđeno koje dvije igrane serije se razvijaju, Giant Freakin Robot je danas objavio kako ima izvore koji govore u prilog tome da se radi upravo o seriji s kapetanom Pikeom i posadom broda NCC-1701 Enterprise. Serija bi navodno trebala pratiti kapetana Pikea i njegovu posadu na novoj petogodišnjoj misiji istraživanja neobičnih novih svijetova. Vijest nam se čini prilično vjerodostojna jer svi pokazatelji su tu da bi jedna od te dvije serije morala biti spin-off s kapetanom Pikeom. Fanovi su dali jasno do znanja da žele gledati tu seriju više od bilo čega drugoga, a šef frašize Alex Kurtzman je potvrdio u nekoliko navrata da ih je čuo.

Krajem prošle godine smo dobili vijest da je Noah Hawley (Fargo, Legion) spreman napisati i režirati sljedeći Star Trek film. Mnogi su pretpostavili da će film biti četvrti nastavak u najnovijem serijalu filmova, no friški izvještaji ukazuju kako to neće biti Star Trek 4. Šuška se o tome da Hawley ne želi staru posadu i da želi razvijati potpuno novu priču.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics