Stigao je novi, opako dobri spot za Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros. je doista otvorio pandorinu kutiju sa zadnjim spotom za Godzilla: King of the Monsters u kojem su otkrivene naprosto spektakularne sekvence borbe koje nikako ne smijete propustiti. Naslov spota – Intimidation – daje naslutiti i prije nego se bacite na gledanje da vas očekuje pogled na Godzillinu taktiku zastrašivanja, a tu je i već spomenuta žestoka borba između Rodana i Ghidorah!

Godzilla: King of the Monsters se odvija pet godina nakon događaja filma Godzilla iz 2014. Što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire s otkrićem Godzille, i saznanjem da s tim stvorenjem moraju dijeliti planet. “Svijet reagira na Godzillu kao i na bilo koji drugi zastrašujući događaj – s pretjerivanjem.” – svojedobno je izjavio redatelj filma Michael Dougherty (Krampus, Trick ‘r Treat). Godzilla nije bila viđena nakon destruktivnog finala “ali prisutna je paranoja i beskonačne spekulacije da li je jedina svoje vrste ili smo ugroženi i od ostalih primjeraka njezine vrste.”

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu koja se pak sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik…

Scenarij za film potpisuju Dougherty, Zach Shields i Max Borenstein. Glavne uloge tumače Vera Farmiga (Up in the Air, The Conjuring films), Ken Watanabe (The Last Samurai), Sally Hawkins (Blue Jasmine), Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Manchester by the Sea), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Bradley Whitford (Get Out), Thomas Middleditch (Silicon Valley), Charles Dance (Game of Thrones), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Aisha Hinds (Star Trek Into Darkness) i Zhang Ziyi (Memoirs of a Geisha, Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Godzilla: King of the Monsters u kina stiže 31. svibnja 2019.

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

Check Also

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics