Watchmen: opaka vožnja počinje idući mjesec, a do tada tu je novi trailer

HBO je objavio novi, uzbudljivi trailer za nadolazeću vrlo iščekivanu seriju Watchmen. Radnja serije je smještena u suvremeno vrijeme, točnije u alternativnoj stvarnosti, a priča nije direktna adaptacija kultnog stripa Alana Moorea i Davea Gibbonsa.

Smještena u vrijeme kada su superheroji tretirani kao odmetnici, serija prihvaća nostalgiju kultnog istoimenog romana, dok ujedno nastoji doseći nove granice s novim pravcem i nekim novim likovima…

Radnja se odvija u Tulsi, u Oklahomi, i to oko detektivke Angele Abar. Trailer potvrđuje postojanje svojevrsnog Rorschachovog kulta, poznatog kao Seventh Cavalry, koji su u ratu s policijom koja ih pak vidi kao teroriste. Šef policije Judd Crawford postavlja pitanje čemu taj rat, ali za sada još nema odgovora…

Glumačku postavu čine Jeremy Irons (Justice League), Regina King (The Leftovers), Don Johnson (Django Unchained), Louis Gossett Jr. (Hap and Leonard), Tim Blake Nelson (Colossal), Adelaide Clemens (Rectify), Andrew Howard (Bates Motel), Frances Fisher (Masters of Sex), Jacob Ming-Trent (White Famous), Yahya Abdul-Mateen II (The Handmaid’s Tale), Sara Vickers (The Crown), Tom Mison (Sleepy Hollow), Jean Smart (Fargo) i James Wolk (Zoo, Tell Me a Story).

Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Damon Lindelof. Redateljica pilota i izvršna producentica je Nicole Kassell, a istu funkciju, redatelja i izvršnog producenta ima i Stephen Williams. Ostali izvršni producenti su Tom Spezialy i Joseph Iberti.

Distopijski svijet serije Watchmen na HBO stiže 20. listopada. Tik-tak, samo što nije…

Watchmen

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics