Novi promo za Avengers: Infinity War

Marvel je upravo objavio novi teaser za Avengers: Infinity War koji s nazivom “The End is Near” ne daje naslutiti ništa dobro za naše junake. Ukoliko vam to nije dovoljno zlokobno podsjetit ćemo vas ne nedavne komentare scenarista Stephena McFeelya koji je izjavio da su on i njegovi kreativni partneri na projektu imali slobodu ubiti bilo kojeg lika. I iako naravno ni ovaj video nije otkrio tko bi mogao izvući kraću stranu, ne možemo se oteti dojmu da su dani odbrojani za Stevea Rogersa, tim više što bi rješenje za Kapetana bilo elegantno, kao i u stripovima, da Bucky preuzme taj teret na sebe.

Dok Avengersi i njihovi saveznici nastavljaju štititi svijet od prijetnja prevelikih za samo jednog superheroja, nova opasnost izvire iz sjena svemira – Thanos. Tiranin zloglasan u cijelom svemiru ima za cilj prikupljanje šest kamenova beskonačnosti nezamislive moći s kojima želi provoditi svoju, poremećenu volju. Sve za što su se Avengersi borili je vodilo k ovom trenutku – sudbina Zemlje, ali i samog postojanja nikada nije bila nesigurnija.

Režiseri filma su Joe i Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War), a scenarij potpisuju Christopher Markus i Stephen McFeely (Captain America: Civil War). Glumačku ekipu čine Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle i Letitia Wright.

Prve komentare na film nemojte očekivati prije 23. travnja jer za tada je zakazana svjetska premijera koja će se održati u Hollywoodu, dok se 24. travnja diže Marvelova zabrana na osvrte i recenzije.

Avengers: Infinity War u kina stiže 27. travnja.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Check Also

The Witcher: prvi teaser za 2. sezonu Netflixove igrane serije i najava WitcherCona!

Netflix je objavio prvi teaser za drugu sezonu iznimno iščekivane fantasy serije The Witcher. Video …

Prvi teaser za Masters of the Universe: Revelation!

Netflix je danas objavio prvi teaser trailer za Masters of the Universe: Revelation iliti Gospodare …

Web Statistics