Novi promo za Avengers: Infinity War

Marvel je upravo objavio novi teaser za Avengers: Infinity War koji s nazivom “The End is Near” ne daje naslutiti ništa dobro za naše junake. Ukoliko vam to nije dovoljno zlokobno podsjetit ćemo vas ne nedavne komentare scenarista Stephena McFeelya koji je izjavio da su on i njegovi kreativni partneri na projektu imali slobodu ubiti bilo kojeg lika. I iako naravno ni ovaj video nije otkrio tko bi mogao izvući kraću stranu, ne možemo se oteti dojmu da su dani odbrojani za Stevea Rogersa, tim više što bi rješenje za Kapetana bilo elegantno, kao i u stripovima, da Bucky preuzme taj teret na sebe.

Dok Avengersi i njihovi saveznici nastavljaju štititi svijet od prijetnja prevelikih za samo jednog superheroja, nova opasnost izvire iz sjena svemira – Thanos. Tiranin zloglasan u cijelom svemiru ima za cilj prikupljanje šest kamenova beskonačnosti nezamislive moći s kojima želi provoditi svoju, poremećenu volju. Sve za što su se Avengersi borili je vodilo k ovom trenutku – sudbina Zemlje, ali i samog postojanja nikada nije bila nesigurnija.

Režiseri filma su Joe i Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War), a scenarij potpisuju Christopher Markus i Stephen McFeely (Captain America: Civil War). Glumačku ekipu čine Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle i Letitia Wright.

Prve komentare na film nemojte očekivati prije 23. travnja jer za tada je zakazana svjetska premijera koja će se održati u Hollywoodu, dok se 24. travnja diže Marvelova zabrana na osvrte i recenzije.

Avengers: Infinity War u kina stiže 27. travnja.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics