Novi pridošlica u “Star Trek: Discovery” je…Mudd?

 

01042017_ST_Discovery_post_1

Točnije, novi pridošlica je Harcourt Fenton „Harry“ Mudd. Simpatični varalica i krijumčar koji je u epizodama „Mudd’s Women“ i „I, Mudd“ zadao glavobolje Kirku i ekipi, a pojavio se i u jednoj epizodi TAS-a (Star Trek: The Animated Series), nastaviti će zadavati glavobolje i posadi Discoverya. Kako prenosi Variety, ulogu koju je proslavio Roger C. Carmel, u najnovijoj Star Trek iteraciji tumačit će Rainn Wilson (The Office).

Wilson će se tako pridružiti Jamesu Frainu kao još jedan „povratnik“ u seriju. Prisjetimo se, Frain igra Sareka, Spockovog oca, kojega je u TOS-u i TNG-u utjelovio Mark Lenard. Za razliku od Fraina, Wilsonova uloga trebala bi unijeti dozu humora u svijet Discoverya. Ohrabruje i to da je Wilson veliki trekkie, a zanimljivo je istaknuti da mu je prva filmska uloga bila u najboljem “Star Trek” filmu koji to zapravo nije „Galaxy Quest“.

Nije poznato u koliko će se epizoda pojaviti Mudd, ali obzirom da je ova vijest stigla relativno kasno (u Torontu se već snima druga epizoda), to bi mogla biti manja uloga. Također, ne znamo da li će se Muddu pridružiti i njegov partner u zločinu, Stella. A još je manje poznato kada bi mogli vidjeti Wilsona kao Mudda na malim ekranima.

Nakon dvije odgode, Star Trek: Discovery bi se po zadnjim najavama trebao emitirati u našem kvadrantu na jesen 2016.

Check Also

Oxygen: novi, puni trailer za za Netflixov misteriozni SF triler!

Netflix je netom objavio puni trailer i novi poster za SF triler Oxygen (originalno naslovljen …

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

Web Statistics