Novi poster i video za akcijski SF triler The Creator redatelja Garetha Edwardsa

Objavljen je novi poster i video za nadolazeći akcijski SF triler The Creator. U videu koji nas vodi iza scene, redatelj filma Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla) govori kako je The Creator njegova interpretacija svega što voli u filmovima – vizualno potaknuta elementima klasičnog Vijetnamskog rata i znanstvenofantastičnih filmova o robotima. Kao što trejleri jasno pokazuju, ovo je priča o sukobu između čovjeka i stroja i moralnom pitanju brige za nešto što nije živo u tradicionalnom smislu. Ideju istraživanja života i transcendencije ljubavi istaknuli su i Gemma Chan te sam Edwards koji s projektom važe opciju prihvaćanja ili uništenja umjetne inteligencije. Scenarij zajedno potpisuju Edwards i Chris Weitz (About a Boy), dok su izvršni producenti su Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer i Zev Foreman.

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog nestanka svoje žene, biva regrutiran da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio misteriozno oružje s moći da okonča rat – i samo čovječanstvo. Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih linija, u mračno srce teritorija okupiranog umjetnom inteligencijom… samo da bi otkrili da je oružje za koje su dobili upute uništiti umjetna inteligencija u obliku malog djeteta.

Glavne uloge tumače John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), Madeleine Yuna Voyles i Allison Janney (I, Tonya).

The Creator u kina stiže 29. rujna.

The Creator

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics