Novi pogled na Netflixov Rebel Moon!

Zack Snyder spreman je oduševiti fanove sa svojim najnovijim projektom, početkom sage Rebel Moon. Film obećava grandioznu svemirsku avanturu, s iznimno puno akcije i bogatim world-buildingom, a očekuju vas i dvije verzije filma. Prva, koja je montirana kao fantasy avantura namijenjena širokoj publici, dok će druga verzija biti samo za odrasle, koja gledatelje obećava odvesti na puno mračnije i intenzivnije putovanje.

Rebel Moon se ističe i svojom pozamašnom marketinškom kampanjom. Magazin Empire objavio je dvije nove naslovnice s likovima iz filma. Prva naslovnica prikazuje Sofiju Boutellu kao Koru, Charlija Hunnama kao Kaija, Djimona Hounsoua kao generala Titus, Doonu Bae kao Nemesis i droida Jimmyja, kojem glas posuđuje legendarni Anthony Hopkins. Izgledaju spremni za bitku, kao da su spremni zavladati cijelom galaksijom. Druga naslovnica je ilustracija, koja prikazuje samo misterioznog Jimmyja u njegovom punom sjaju. Uz naslovnice, za sada su izašle i tri ekskluzivne promo fotografije.

“On je na putu samospoznaje.” – izjavio je Snyder. I to je stvarno jedno vraško putovanje. Jimmyja je na miroljubivi planet Veldt doveo Imperij – zlosutna sila koja želi sve Veldtove dragocjene resurse i koja dobiva više nego što je željela kada planet iznjedri šačicu prekaljenih ratnika da uzvrate udarac. (Da, inspiracija je Sedam samuraja.) Jednom davno, Jimmy je bio jedan od mnogih identičnih droida okupljenih da služe svom kralju u ratu. Sada ga je Imperij prenamijenio da obavlja teške manualne poslove – i on će proći značajnu transformaciju tijekom prvog i drugog dijela sage Rebel Moon.

Kada se miroljubiva kolonija na rubu galaksije nađe u opasnosti od vojske tiranske vladajuće sile, Kora, tajanstvena strankinja koja živi među seljanima, postaje njihova najveća nada za preživljavanje. Sa zadatkom da pronađe obučene borce koji će se ujediniti s njom u pružanju gotovo nemogućeg otpora Mother Worldu, Kora okuplja malu skupinu ratnika – autsajdera, pobunjenika, seljaka i ratne siročadi iz različitih svjetova koji dijele potrebu za iskupljenjem i osvetom. Dok se sjena carstva obrušava na najnevjerojatnije mjesece, vodi se bitka za sudbinu galaksije, te nastaje nova vojska heroja.

Rebel Moon originalno je zamišljen kao Star Wars pitch za Lucasfilm kojeg je studio odbio, pa je Snyder te ideje premontirao u originalnu svemirsku avanturu. Mirnoj koloniji na rubu galaksije prijeti vojska tiranina Regenta Balisariusa. Očajnički želeći preživjeti, kolonija šalje mladu ženu s tajanstvenom prošlošću da traži ratnike sa susjednih planeta kako bi im pomogli da se obrane.

U fokusu priče je Kora (Sofia Boutella), mlada žena koja postaje centralna figura u uklanjanju zlog međugalaktičkog vođe kojeg tumači Ed Skrein. U ostalim glavnim ulogama su Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Captain Marvel), Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth), Michiel Huisman (The Flight Attendant), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire), Cary Elwes (The Princess Bride), Stuart Martin (Army of Thieves), Kingston Foster (Z-O-M-B-I-E-S), Corey Stoll (Ant-Man), Bae Doona (Sense8), Alfonso Herrera (Ozark), Ingvar Eggert Sigurðsson (The Northman), Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League), Fra Fee (Hawkeye), Staz Nair (Game of Thrones) i Anthony Hopkins. Najrecentije su se glumačkoj ekipi pridružili Michiel Huisman (The Haunting of Hill House), Cary Elwes (Saw), Corey Stoll (The Strain) i Alfonso Herrera (The Exorcist).

Film na Netflix stiže 22. prosinca, ali to je samo početak, jer u planu je i drugi dio.

Rebel Moon

Rebel Moon

Rebel Moon

Rebel Moon

Rebel Moon

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics