Novi pogled na Davida Harboura kao Hellboyja

Lionsgate je objavio novu fotografiju iz nadolazećeg reboota filma Hellboy redatelja Neila Marshalla (Westworld, Game of Thrones).

“To je uvijek bio slučaj, kad nisi siguran kako dalje, onda se vraćaš originalnom materijalu. Tamo su neke stvari prilično otkačene. Više su nasilne i krvavije. Nismo radili reboot s vezanim rukama.” – izjavio je Marshall.

Titularnu ulogu u rebootu tumači David Harbour (Stranger Things), dok ostale glavne uloge igraju Ian McShane (Deadwood, American Gods) kao čovjek koji je usvojio Hellboyja – profesor Trevor Bruttenholm (aka Professor Broom), Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil) kao glavna zlikovka Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) kao Alice Monaghan, Penelope Mitchell (Hemlock Grove) kao odbjegla vještica Ganeida i Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, LOST) kao bojnik Ben Daimio.

S obzirom na najavljene likove očekuje se da će se radnja odvijati prema priči stripa The Wild Hunt. Hellboyja u Englesku poziva Alice Monaghan, gdje će se on s vremenom morati suočiti s Nimue odnosno The Blood Queen. No njihova bitka će dovesti do kraja svijeta, sudbine koju Hellboy očajnički želi izbjeći…

Aron Coleite je radio na zadnjoj verziji scenarija kojeg potpisuju Andrew Cosby, Christopher Golden i tvorac Hellboyja Mike Mignola. Larry Gordon, Lloyd Levin i Mike Richardson su producenti, dok su izvršni producenti Hellboyja Christa Campbell, Lati Grobman i Carl Hampe.

Hellboy se prvi put pojavio 1993. godine u stripu Mikea Mignole. Hellboy je demon koji je prizvan iz pakla od strane nacista pri kraju Drugog svjetskog rata. Medutim, kako magija nije egzaktna znanost mali đavao se manifestirao u američkom taboru gdje su ga dočekali vojnici i okultisti, te učinili najlogičniju stvar na svijetu i posvojili ga. Točnije posvojio ga je profesor Trevor Bruttenholm, a nakon javne debate o njegovoj sudbini. 1952. godine Ujedinjeni narodi mu daju počasni status čovjeka te Hellboy postaje agent B.P.R.D.-a, američke agencije za borbu protiv paranormalnog. Glavni suradnici mu postaju čovjek-riba nepoznate prošlosti, Abe Sapien, i pirokinetičarka Liz Sherman koja u agenciju dolazi kao djevojčica te razvija bratsko-sestrinski odnos s Hellboyjem.

Hellboy

Check Also

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics