Novi pogled na 8. sezonu serije Igra prijestolja i nadolazeću novu seriju Watchmen

Iako je protekla večer bila u znaku Oscara, HBO je odlučio malo prkositi te preuzeti komadić fame plasirajući video u kojem su otkrivene nove scene iz vrlo iščekivane posljednje sezone serije Igra prijestolja, tek nadolazeće serije Watchmen i drugih.

Nemojte se ponadati da ćete imati previše za vidjeti u videu jer u dvije minute je nagurano svega po malo, no mi ćemo se koncentrirati na ono žanrovsko. Stoga iako se travanj već opasno približio i dalje nismo dobili konkretniji pogled na osmu i ujedno posljednju sezonu Igre prijestolja. Fanovi će se do punokrvnog trailera morati zadovoljiti s mrvicama, a one su ovaj puta otkrile pogled na Aryu Stark (Maisie Williams) koja po njezinom izrazu punom čuđenja i divljenja očito prvi puta susreće zmajeve Daenerys Targaryen. Nas doduše to uopće ne čudi, s obzirom da smo iz prijašnjeg teasera vidjeli da je Daenerys stigla u Winterfell te je sasvim prirodno očekivati i da se s njom u pratnji nalazi barem njezin najdraži zmaj Drogon, kao i njezina vojska. No kadrovi u videu otkrivaju zapanjene poglede stanovnika Winterfella, što je sasvim razumljivo, tko pri zdravoj pameti ne bi bio u najmanju ruku što ustrašen, a što zapanjen nakon susreta sa zmajom uživo…

Promo je također otkrio i novi kratki pogled na superherojsku seriju Watchmen, iako ni on ne otkriva ništa previše značajno. No ako je netko sumnjao sada je više nego jasno da će Jeremy Irons biti opako dobar u ulozi starijeg Ozymandiasa.

Nedugo prije ovog videa objavljen je prvi pogled na fantasy seriju His Dark Materials koja je adaptacija istoimenog književnog serijala (The Golden Compass, The Subtle Knife, i The Amber Spyglass) autora Philipa Pullmana. Riječ je o zajedničkoj produkciji između HBO-a i BBC-ja te je naravno vrlo logično da je i ta serija zastupljena u ovom nazovimo ga jumbo teaserom za većinu onoga što stiže ove godine na HBO.

Igra prijestolja

Watchmen

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics