Novi plakat i najava za film Dumbo Tima Burtona

Disney je upravo objavio plakat i novu filmsku najavu za svoju live action verziju klasičnog animiranog filma Dumbo koji će režirati Tim Burton prema scenariju Ehrena Krugera, scenarista odgovornog za tri od pet Transformers filmova redatelja Michaela Baya.

Baziran na prekrasnom, tužnom i duhovitom animiranom filmu iz 1941. godine o malenom sloniću golemih ušiju kojeg jato vrana nauči kako je otpor gravitaciji samo pitanje vjere u sebe, filmska se verzija zbiva se 1930ih u cirkusu gdje se obitelj Holta Farriera (Colin FarrellSaving Mr. Banks) brine za Dumba, tek rođenog slonića golemih ušiju koji posjeduje čarobnu moć letenja. U filmu se također pojavljuju i Michael Keaton (Beetlejuice), Danny DeVito (Batman Returns) i Eva Green (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) – redom nagrađivani glumački veterani koji su surađivali sa Burtonom u njegovim ranijim filmskim projektima.

Posljednjih godina, producenti Disneya ziheraški su se okrenuli recikliranju svojih nezaboravnih animiranih filmova pretvarajući ih u poprilično zaboravljive igrane filmove kao što su Cinderella (2015.), The Jungle Book (2016.) i Beauty and the Beauty (2017.). Potez im se očito isplatio pa nas tako već čekaju live action verzije Aladdina (2019.) i Mulan (2020.). Tim Burton se pritom savršeno uklapa u ovakav tip projekta kao nekadašnji holivudski wunderkind koji se zadnjih godina pretvorio u skoro pa parodiju samoga sebe nizom ispraznih multimilijunskih CGI ekstravaganci kao što su Alice in Wonderland (2010.) i Dark Shadows (2012.).

Bilo kako bilo, Dumbo stiže u kina širom svijeta u svoj svojoj kompjuterski animiranoj uncanny valley slavi 29. ožujka 2019. godine. Ko voli, nek izvoli.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics