Novi jezivi teaser za 2. sezonu horor serije Servant

Apple TV+ je objavio službeni teaser trailer i fotografije za drugu sezonu serije Servant. U slučaju da je već niste otkrili riječ je o neobičnoj, misterioznoj i vrlo specifičnoj horor seriji, čiji je izvršni producent M. Night Shyamalan. Druga sezona se sastoji od ukupno deset epizoda, od kojih prva stiže 15. siječnja 2021. godine, dok će ostale epizode ići petkom na tjednoj bazi. Tvorac, izvršni producent i scenarist je Tony Basgallop (To the Ends of the Earth), koji je zaslužan za taj jedinstveni štih serije, njezin mračni ton i nadrealni world-building. Uz Shyamalana i Basgallopa ostali izvršni producenti su Ashwin Rajan, Jason Blumenthal, Todd Black i Steve Tisch.

Prva sezona ostavila je puno otvorenih pitanja. Gdje je nestalo dijete? Da li je bilo uopće djeteta? Što je zapravo dadilja? Finale je dalo naslutiti veću potencijalnu mitologiju, a u skladu s tim, najava druge sezone je prilično nejasna, pa i dalje zapravo ne znamo što nam je očekivati. To je možda bio i najveći problem prve sezone jer je previše misteriozna za vlastito dobro, a to može biti frustrirajuće. No sve u svemu prva sezona je dobila više nego solidne kritike, ali i naklonost publike, čemu ide u prilog i ocjena na stranici Rotten Tomatoes, gdje je ocjena kritičara 83%, a publike 82%.

Službeni sinopsis nove sezone glasi: Nakon napete završnice prve sezone, druga sezona dobiva nadnaravni zaokret s mračnijom budućnošću za sve, dok se Leanne vraća u “brownstone” gdje će se razotkriti njezina prava priroda…

Svojim ulogama se u drugoj sezoni vraćaju Lauren Ambrose (Six Feet Under), Toby Kebbell (Kong: Skull Island, Fantastic Four, Black Mirror), Nell Tiger Free (Game of Thrones) i Rupert Grint (Harry Potter franchise, Snatch).

Servant

Servant

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics