Izašao je novi internacionalni trailer za film Shazam!

Redatelj David F. Sandberg (The Lights Out, Annabelle: Creation) pripremio nam je adaptaciju stripa iz DC-jevog svemira sa Zacharyjem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Shazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je sam reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

Iako je film smješten u poznati DC-jev svijet, nije toliko mračan i ozbiljan već ima zabavniji i opuštenij ton. Taj recept je očito uspješan jer su prve reakcije na film prilično pozitivne. “Shazama!” su 1939. godine kreirali Bill Parker i C.C. Beck. Prvi put se pojavio u “Fawcett” stripovima, da bi tek 1972. postao dijelom DC-jeve obitelji.

Glavne uloge tumače već spomenuti Zachary Levi i Mark Strong, te Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy) kao čarobnjak, Jack Dylan Grazer (IT) kao Billyjev najbolji prijatelj Freddy koji obožava superheroje, Grace Fulton (Annabelle: Creation) kao Mary Bromfield, Faithe Herman (This is Us) kao Darla, Ian Chen (Fresh Off the Boat) kao Eugen, Jovan Armand (Hawaii Five-0) kao Pedro, te Cooper Andrews (The Walking Dead) i Marta Milans (Killer Women) koji tumače Billyjeve udomitelje Victora i Rosu Vasquez.

Shazam! u domaća kina stiže 04. travnja.

Check Also

Netflixova serija The Fall of the House of Usher je startala s produkcijom!

Serija The Fall of the House of Usher je prvi puta najavljena prošle godine. Riječ …

Later: Blumhouse će prilagoditi roman Stephena Kinga za TV s Lucy Liu u glavnoj ulozi

Vjerojatno vam je već teško pratiti koja se sve Kingova djela prilagođavaju za male i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics