Novi Cowboy Bebop je dobio prvi teaser!

Dijeli nas još samo mjesec dana do igrane adaptacije legendarnog anime serijala Cowboy Bebop, pa stoga ne čudi da je Netflix konačno izbacio i prvi svojevrsni teaser. Ovdje nije riječ o klasičnom traileru koji kad smo već kod njega stiže za tjedan dana, nego izgleda kao stilski ušminkana mikro epizoda pod naslovom The Lost Session. Ovaj kratki teaser je samostalna avantura sastavljena od potpuno jedinstvenih snimki koje neće biti uključene u nadolazeću seriju, ali pruža uvid u glumce u ovim kultnim ulogama, kao i pogled na njihove interakcije, što je zapravo srce originalne serije.

Cowboy Bebop je akcijski svemirski western o tri lovca na glave, poznatim i kao “kauboji”, koji pokušavaju pobjeći od svoje prošlosti. Različiti, koliko i smrtonosni, Spike Spiegel, Jet Black i Faye Valentine čine ekipu spremnu za lov na najopasnije kriminalce Sunčevog sustava – za pravu cijenu naravno. Ali oni se mogu izvući iz samo određenog broja okršaja prije nego što ih prošlost konačno sustigne.

Serija je koprodukcija Netflixa i Tomorrow Studiosa. Redatelji svih deset epizoda su Michael Katleman (Primevil) i Alex Garcia Lopez (Daredevil). Tvorci serije su André Nemec (Alias) i Jeff Pinkner (Fringe), a scenarij potpisuju Christopher Yost (Thor: Ragnarok, The Mandalorian) i Javier Grillo-Marxuach (Helix, Lost). Izvršni producenti su André Nemec, Jeff Pinkner, Josh Appelbaum i Scott Rosenberg za Midnight Radio, Marty Adelstein i Becky Clements za Tomorrow Studios, Makoto Asanuma, Shin Sasaki i Masayuki Ozaki za Sunrise Inc. te Tim Coddington, Tetsu Fujimura, Michael Katleman, Matthew Weinberg i Christopher Yost.

Glavne uloge u Netflixovoj adaptaciji tumače John Cho (Star Trek) kao Spike Spiegel, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) kao Faye Valentine, Mustafa Shakir (The Deuce) kao Jet Black, Alex Hassell (The Boys) kao Vicious, Elena Satine (The Gifted) kao Julia i mali slatki korgi kao Ein.

Novi Cowboy Bebop na Netflix stiže 19. studenog s ukupno deset epizoda. Zanimljivo je da na Netflix stiže i originalna serija i to već 21. listopada.

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics