Nove fotke iz filma Avatar: The Way of Water!

Prošlo je 13 godina otkako nas je James Cameron oduševio s avanturom na Pandori. Fanovi su dugo čekali na nastavak, Avatar: The Way Of Water, a nove fotke koje je ekskluzivno objavio Empire Magazine otkrivaju da je puno vremena prošlo i na Pandori, gdje fokus sada leži na Jakeovoj i Neytirijinoj djeci. Točnije, Jake i Neytiri sada imaju čitavo leglo Na’vi djece, kako biološke tako i posvojene, što značajno podiže uloge dok se svijet Pandore suočava s potpuno novim ratom. Fotka koja je najrecentnija upravo prikazuje gotovo svu njihovu djecu na okupu, posvojenu Kiri koju tumači ni manje ni više nego Sigourney Weaver, te biološku djecu – Neteyama (Jamie Flatters), Lo’aka (Britain Dalton) i Tuktirey (Trinity Bliss). Tu nedostaje jedno posvojeno ljudsko dijete, Miles Socorro aka Spider, kojeg tumači Jack Champion.

Zoe Saldaña kao Neytiri i Sam Worthington kao Jake, Sigourney Weaver kao Kiri, Jamie Flatters kao Neteyam, Britain Dalton kao Lo’ak i Trinity Bliss kao Tuktirey

Smještena desetak godina nakon događaja prvog filma radnja prati priču o obitelji Sully. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru u oživljavanju prvotnih potraga, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

Povratničku glumačku ekipu filma čine Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigourney Weaver. Nova lica koja ćemo prvi puta gledati u drugom filmu su Kate Winslet kao neustrašiva ratnica Ronal – jedna od vođa klana Metkayina, Cliff Curtis kao Tonowari, Edie Falco kao general Ardmore, Michelle Yeoh kao dr. Karina Mogue, Vin Diesel, Jemaine Clement kao dr. Ian Garvin i Oona Chaplin uz dosta mladih glumačkih snaga koje smo već spomenuli u prvom paragrafu.

Avatar: The Way of Water u kina stiže 16. prosinca.

Stephen Lang kao Miles Quaritch
Britain Dalton kao Lo’ak i Tulkun
Sigourney Weaver kao Neytiri
Kate Winslet kao Ronal i Cliff Curtis kao Tonowari

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics