Provjerite što nove fotografije govore o 2. sezoni Westworlda

Kako se približava povratak Westworlda na male ekrane s ultra misterioznom drugom sezonom tako konačno stižu i neke informacije o onome koga i što ćemo tamo zateći. Entertainment Weekly nas je danas razveselio s čak 19 fotografija nove sezone koje već same po sebi otkrivaju neke zgodne detalje, ali uz njih otkriveno je i par zanimljivosti.

Westworld u drugoj sezoni postaje opširniji, ponešto nasilniji, za par stupnjeva još neobičniji i donosi novu narativnu slagalicu koji će gledatelji nastojati riješiti.

“Uzde su skinute. Domaćini su sada doslovce postali sposobni da sami sebe definiraju. Ali pitanje je: koliko daleko si spreman ići prije nego li postaneš refleksija onog zla protiv kojeg se boriš?” – izjavila je Lisa Joy, koja je uz Jonathana Nolana showrunner i izvršni producent serije.

Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood) ima potpuno novi look i predvodi revoluciju protiv njihovih ljudskih izrabljivača, bili oni samo gosti parka ili zaposlenici istoga. No da bi njezin plan obrane parka od svih napada i preuzimanje potpune kontrole bio izvediv prvo treba uvjeriti sve ostale domaćine da je to najbolje za njih. Maeve (Thandie Newton) također ima novi look, te će početkom nove sezone zarobiti arogantnog scenrista Leea Sizemorea (Simon Quarterman) i učiniti ga akterom njegovih vlastitih priča. The Man in Black (Ed Harris) prolazi kroz teško razdoblje te kreće u novu misiju unutar parka. Bernard Lowe (Jeffrey Wright) se nalazi u nezahvalnoj poziciji uhvaćen između šefova Delosa i pobunjenih domaćina.

“Želimo ostvariti osjećaj da serija ide iznimnom brzinom prema naprijed. Prva sezona je bila putovanje prema unutra, ovo je putovanje prema van. To je potraga za time što još postoji u parku, ali i što leži van parka.” – dodao je Nolan.

Nije novost da zapravo postoji čak šest parkova, ali sada znamo da nas uz Westworld očekuje i Shogunworld (a ne Samurai World) čije je postojanje razotkriveno u finalu prve sezone i za koji smo dobili prvi pogled na delosdestinations.com.

Druga sezona Westworlda na HBO stiže 22. travnja.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics