Pogledajte što otkrivaju friško pristigle fotke iz 2. sezone serije Westworld

Prestižni SXSW festival je nedavno ugostio postavu serije Westworld i otkrio mnoge zanimljivosti o drugoj sezoni HBO-ovog hita. Počevši s video materijalom koji je bio ekskluzivno pripremljen za tu priliku. Dolores je okupila pobunjenike, i kompletan park je poprište smrti i bezakonja u pravom smislu, vojska upada u park i zatiče mrtve na sve strane, a Jimmi Simpson se vraća kao mlađa varijanta Williama koji crnim odijelom čini prvi korak prema svojoj tranziciji u Eda Harrisa. Kraj videa koji je prikazan gostima je posebno zanimljiv, jer prvi puta otkriva stanovnike Shogun Worlda, predvođene s novim značajnim likom kojeg tumači Hiroyuki Sanada (The Wolverine, The Last Samurai), a u kadaru se našla i Maeve, prigodno obučena u kimono.

Na panelu u sklopu festivala sudjelovali su showrunneri serije, Lisa Joy i Jonathan Nolan, te dio glumačke ekipe: Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright i James Marsden.

Lisa i Jonathan su priznali da iako imaju svojevrsni nacrt serije i znaju u kojem pravcu žele ići dalje, ipak na nju gledaju kao filmsku franšizu, u kojoj je svaka sezona novi nastavak. “To nam omogućava da mijenjamo igru svake sezone, da izazivamo publiku, scenariste, glumce, i korigiramo narativ konstantno osmišljajući seriju ispočetka.”

Nolan je također izjavio da su on i Lisa kao tvorci serije itekako svijesni spekulacija i teorija njenih fanova, kao i njihovih možebitnih implikacija. “Obožavamo da se za*******o s Redditom koliko god je to moguće,” bio je iskren Nolan, najavivši kontroverzni plan kojim će komunikacija s fanovima dostići potpuno novi nivo. “U suštini, želimo više smjerova interakcije kojima ćemo zaštititi one koji nemaju predznanje o seriji.”

Osim tih novosti s festivala jučer je HBO plasirao i novu količinu fotografija iz druge sezone koje možete pronaći ispod teksta.

Westworld se na HBO vraća već 22. travnja.

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Check Also

Space Sweepers: trailer za prvu korejsku svemirsku operu!

Nedavno je objavljen novi trailer za Space Sweepers, prvu korejsku svemirsku operu. Da, točno ste …

The Watch: BBC America je otkrio novu fotku i datum premijere!

Početkom godine smo dobili prvi pogled na BBC-jevu adaptaciju The Watch, a sada nam stiže …

Web Statistics