Grindelwald i Dumbledore na novim fotkama iz filma Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Warner Bros. Pictures je objavio nekoliko novih fotografija iz filma Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Riječ je o drugom nastavku od ukupno planiranih pet, a film će u kina stići 16. studenog 2018. godine. Negdje sam uz pročitala simpatičan komentar vezan uz jednu od fotografija – nisam siguran koliko je svijet spreman za opasno zgodnog Dumbledorea. Svi jako dobro znamo da ulogu mladog profesora Dumbledorea tumači Jude Law, i već smo imali priliku vidjeli jednu fotografiju koja nam je otkrila prvi pogled na glavnu gumačku ekipu, ali nova fotka daj puno bolji uvid na očito vrlo seksi zamišljenog profesora.

J.K. Rowling je još prije nekoliko godina otkrila da je Dumbledore gej te da se zaljubio u Grindelwalda dok su još bili vrlo mladi, prije famoznog incidenta.

Desetljeća prije nego li će Dumbledore pomoći Harryju, on je tek profesor u Hogwartsu koji se odbija prilagoditi dosadašnjem stanju. On je strastven, luckast i inspiracija svojim učenicima. Dumbledore vidi Newta (Eddie Redmayne) kao osobu vrlo sličnu njemu, kao neshvaćenog autsajdera. Oni tako međusobno prepoznaju vlastitu snagu ali i ranjivosti.

Druga slika otkriva još jedan pogled na Deppovu iteraciju Gellerta Grindelwalda koji je centralni zlikovac ove franšize. Uz njega na slici se nalazi i jedna od njegovih misterioznih pristalica – Rosier koju tumači Poppy Corby-Tuech.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald režira David Yates, prema scenariju kojeg je napisala J.K. Rowling.

Ostale uloge u filmu tumače Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Ezra Miller kao Credence Barebone, Zoe Kravitz kao Leta Lestrange, Kevin Guthrie kao Abernathy, Callum Turner kao Theseus Scamander, William Nadylam kao Yusuf Kama, Ingvar Sigurdsson kao Grimmson, Ólafur Darri Ólafsson kao Skender, David Sakurai kao Krall, Brontis Jodorowsky kao Nicolas Flamel, Wolf Roth kao Spielman, Victoria Yeates kao Bunty, Derek Riddell kao Torquil Travers, Cornell S. John kao Arnold Guzman i Claudia Kim kao Maledictus.

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics