Nova video najava za Spider-Man: Novi svijet za koji je već potvrđen nastavak i spinoff

Za potrebe sinkronizacije animiranog filma Spider-Man: Novi svijet (Spider-Man: Into the Spider-Verse), koji se u kinima počinje prikazivati od 13.12., okupljena je cijela plejada vrhunskih hrvatskih glumaca, voditelja, glazbenika ali i youtubera koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani film, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici. Tarik Filipović, Goran Grgić, Adnan Prohić, Nina Violić, Ivan Šarić, Željko Bebek, Miroslav Ćiro Blažević, Ana Begić, Anja Nigović, Zoran Pribičević, Ozren Grabarić, Marko Cindrić… samo su neka od imena koja su zaslužna za hrvatsku sinkronizaciju filma a zbog njihove fantastične izvedbe i oni malo stariji će sigurno poželjeti pogledati upravo ovu animiranu verziju filma.

Ova hrvatska ekipa glumaca u svojim animiranim likovima garantira vrhunsku akciju i odličan humor. Svaki glumac je bitan jer u ovom Spider-Man svijetu Spider-Man više nije solo igrač i ovaj put više njih nosi masku. Spremite se na veliko iznenađenje. Uloga u filmu pripala je i najpoznatijoj hrvatskoj youtube zvijezdi Niki Ilčić.

Osim sinkronizirane verzije gledatelji će imat priliku na redovnom kino programu gledati i originalnu (titlanu) verziju filma. Iza američke sinkronizacije stoji također impozantan popis imena kao što su Nicolas Cage, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld…

Najpoznatiji čovjek-pauk, u svim svojim verzijama i oblicima, ovog prosinca nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu i uvodi u potpuno novi svijet u kojem sve ono što smo mislili da znamo o ovom omiljenom Marvelovom junaku će se ispostavit zabludom.

U novu Spider-Man priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu kakvima se čine, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana no sa svježom vizijom za istu ali istovremeno i drukčiju, revolucionarnu, priču.

Iako se Spider-Man: Novi svijet u kinima počinje prikazivati od 13. prosinca već sada je poznato da će film dobiti nastavak kojeg bi trebao režirati Joaquim Dos Santos (Justice League Unlimited, Avatar: The Last Airbender, The Legend of Korra). Detalji za nastavak još nisu poznati osim toga što je najavljeno da su tragovi već postavljeni unutar prvog filma. Osim nastavka isplaniran je i spin-off koji će se baviti samo ženskim likovima. Lauren Montgomery (Voltron, Green Lantern: First Flight, Superman/Batman: Apocalypse) je trenutno u pregovorima za vodeće mjesto na tom za sada neimenovanom projektu koji će skupiti sve ženske heroje Spider-Man svemira. Oba projekta će producirati Amy Pascal, Phil Lord i Chris Miller.

Zanimljivo je i to da se za sada pišu samo iznimno pozitivne stvari o filmu Spider-Man: Novi svijet, a na stranici Rotten Tomatoes ocijena kritičara stoji na 100%. Čini se da imamo pretendenta za najbolji animirani film godine…

Spider-Man

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics