Solar Opposites: nova serija od sutvorca Ricka i Mortyja

Rick i Morty ne stižu nazad tako skoro, ali sutvorac serije Justin Roiland, radi na novoj humoristočnoj animiranoj seriji pod nazivom Solar Opposites.

Hulu je već naručio dvije sezone od ukupno 16 epizoda serije. Radnja će se odvijati oko obitelji vanzemaljaca koji se moraju skrivati u Americi, mjestu koje je puno inferiornije njihovom rodnom planetu. I dok su neki članovi obitelji zaintrigirani mogućnostima novog, neobičnog svijeta, ostali… nisu.

Solar Opposites

Ako je suditi po radnji čini se da nas očekuje nešto slično legendarnoj komediji Treći kamenčić od Sunca, samo nešto luđe u svakom slučaju.

Roiland je na projektu radio par godina, i originalno ga je razvijao za Fox, no onda se pojavio Hulu i preuzeo prava. No 20th Century Fox će i dalje imati funkciju producenta unatoč tome što će se serija prikazivati na Huluu. Roiland i Mike McMahan (scenarist serije Rick i Morty) će biti izvršni producenti i scenaristi, s tim da će Roiland predvoditi glasovnu postavu, posuđujući glas likovima Terryja i Krovoa. Mary Mack (Golan the Insatiable) će posuditi glas Jesse, a Sean Giambrone (The Goldbergs) će svoj glas posuditi Yumyulacku.

Solar Opposites

Ako je suditi po Roilandovim objavama na Twitteru iz 2015. već sada možete dobiti mali uvid u ono što vas očekuje. Recimo za lik Terrya znamo da je svojevrsni ženskaroš, jer ljudske djevojke, kao gotovo i svi ostali ga naprosto obožavaju, iako je zapravo vrlo neuredan.

Solar Opposites

Jedna od sličica nam otkriva da je njihov rodni planet uništen, i da su zato završili na Zemlji. Točnije 200 parova i njihovih replikanata su odabrani putem lutrije da napuste planet netom prije nego ga komet uništi.

Prva sezona serije Solar Opposites je planirana za 2020. godinu.

Check Also

Tales of Dunk & Egg: čini se da HBO već radi na novoj prikvel seriji Igre prijestolja!

Kako ekskluzivno prenosi Variety trenutno se u ranom razvoju nalazi još jedan prikvel Igre prijestolja …

The Luminaries: prvi trailer za Starzovu seriju

Starz je objavio prvi trailer za seriju The Luminaries. Riječ je o šestodjelnoj seriji baziranoj …

Web Statistics