Nosferatu: prvi trailer za remake redatelja Roberta Eggersa!

Focus Features konačno je objavio prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu, redatelja i scenarista Roberta Eggersa (The Witch, The Lighthouse, The Northman). Riječ je o gotičkoj priči o opsjednutosti između uklete mlade žene u Njemačkoj iz 19. stoljeća i drevnog transilvanijskog vampira koji je uhodi, donoseći sa sobom neizreciv užas. Producenti filma su Eggers, Jeff Robinov, John Graham, Chris Columbus i Eleanor Columbus.

U ulozi grofa Orloka aka Nosferatua gledamo Billa Skarsgårda, koji već ima iskustva s tumačenjem kultnih čudovišta. Ali u fokusu filma je zapravo lik Ellen Hutter koju tumači Lily-Rose Depp. U ostalim glavnim ulogama su Nicholas Hoult kao Thomas Hutter, Ellenin muž i Aaron Taylor-Johnson kao Friedrich Harding, bogati brodski trgovac koji je ujedno i Thomasov prijatelj. Ta mala skupina odjednom će se naći u najmračnijim trenutcima života kada se suoče s legendarnim bićem moćnijim od svega što su mogli zamisliti. Također, u filmu glume Emma Corrin kao Anna Harding, Willem Dafoe kao profesor Albin Eberhart Von Franz, Simon McBurney kao Herr Knock i Ralph Ineson kao dr. Wilhelm Sievers.

Očekivano, prvi trailer ne otkriva puno i prvenstveno se bavi postavljanjem jezivog ugođaja. Otkriveni su djelići Orlakova dvorca, ali većina trailera fokusirana je na ljude u Londonu, koji su, čini se, željno iščekivali njegov strašni dolazak. Orlaka, poznatijeg pod imenom Nosferatu, vidimo samo na momente i to samo kao siluetu.

“Da, to je zastrašujući film. To je horor film. To je gotički horor film. I doista mislim da već dugo nije postojao gotički film stare škole koji je zapravo zastrašujući. I mislim da će većina publike smatrati da je to ovdje slučaj.” – izjavio je redatelj.

Nosferatu u kina stiže 25. prosinca. “On dolazi!”

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics