NOS4A2: veći ulozi, brži tempo i više jeze u 2. sezoni koja počinje danas!

“Koliko god bila dobra prva sezona, osjećam da je to razlika između prvog i drugog filma Terminator”, – izjavio je Joe Hill, autor romana na kojem se temelji serijal, ali i izvršni producent serije. “Serija u drugoj sezoni počinje brzinom od 70 milja na sat i od tamo još ubrzava. Mnogo je nemilosrdnija i bitno više propulzivnija. Također skriva puno više opasnosti.”

“Druga sezona je veća. Puno je strašnija i brža. U scenarističkoj sobi smo shvatili da se u prvoj sezoni dosta vremena provodilo s misterijama, tko su ti likovi i koje su njihove moći – jer znate, oni su misterij kako sebi tako i jedni drugima, te se međusobno tek počinju upoznavati. Kad uđemo u drugu sezonu već znamo tko je tko, već znamo njihove prednosti i slabosti, a Manx i Vic već znaju tko su jedan i drugi te koje su njihove prednosti i nedostaci. Dakle, nema vremena za misterij. Stoga kreće opaka vožnja s likovima koji odmah “udaraju” jedan na drugoga. Ulozi su također ove godine mnogo veći, jer Vic, kao što znamo, ima dijete (Waynea, kojeg tumači Jason David), a Manx, kao što znamo, voli otimati djecu, tako da se možete kladiti da će postaviti ciljnik na sina od Vic.” – izjavio je Jami O’Brien, tvorac serije. Također je dodao da nas očekuje nekoliko novih likova, kao i likova koji sada u odnosu na prvu sezonu imaju proširenu ulogu, i da se razotkriva novi zlikovac. Nije otkrio o kome je riječ, osim da je dio Manxove ekipe, ali doista nije teško pretpostaviti o kome se radi, samo za one koji nisu pažljivo gledali najave i slikice nećemo spojlati.

Nova sezona NOS4A2 nastavlja se osam godina nakon događaja prve sezone. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) je više nego ikad odlučna u tome da uništi Charlieja Manxa (Zachary Quinto). Charlie koji je okusio svoju vlastitu smrtnost se pojavljuje u očajničkoj potrebi da osvetom. Ovaj puta će na svoj ciljnik postaviti osobu koja je Vic najvažnija u životu, njezinog osmogodišnjeg sina – Waynea. Utrka za Wayneovu dušu postavit će Vic i Charlieja na neminovnu koliziju, prisiljavajući ih oboje da sagledaju i suoče se s pogreškama njihove prošlosti…

Za vas koji ste bliži čitanju nego gledanju savjetujemo da zaronite u roman koji je kod nas objavio Hangar 7. Roman NOS4A2 možete kupiti na Inverzijinom webshopu, a možete ga kupiti i u kombinaciji s platnenom vrećicom (s motivom iz romana) i to po iznimnoj akcijskoj cijeni. Prolog romana možete pročitati na ovom linku.

Check Also

Novi Cowboy Bebop je dobio prvi teaser!

Dijeli nas još samo mjesec dana do igrane adaptacije legendarnog anime serijala Cowboy Bebop, pa …

Novi zabavni trailer za Ghostbusters: Afterlife!

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe) će početi opsjedati kina 19. studenog pa je stogao objavljen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics