Noah Hawley će režirati sljedeći Star Trek film

Po svemu sudeći čini se da je Paramount konačno pronašao odgovarajućeg kandidata koji će posadu Enterprisea odvesti u novu pustolovinu. Noah Hawley će napisati i režirati novi Star Trek film, koji će imati iste likove kao i filmovi iz Abramsovog svemira. Dakle, ponovo ćemo gledati Chrisa Pinea kao Kirka, Zacharyja Quinta kao Spocka, Zoe Saldanu kao Uhuru i Karla Urbana kao Bonesa. Očekivano detalji radnje su nepoznati, no zna se da Hawleyjev film neće biti povezan s Tarantinovim filmskim Star Trek projektom koji je u razvoju.

Hawley je najpoznatiji po svom radu na televiziji. Postigao je izniman uspjeh na FX-u sa serijom Fargo 2014. godine. Tri godine kasnije je postigao zavidan uspjeh i sa serijom Legion, koja se također prikazivala na FX-u. Njegov filmski prvijenac je bio Lucy in the Sky, koji na žalost nije dobro prošao ni kod kritike, niti na kino blagajnama. Za sada je i dalje zadužen za samostalni film Doctor Doom kojeg bi trebao napisati i režirati. No tu je gažu osigurao prije nego je Disney preuzeo 20th Century Fox.

Ono što najviše zapinje za oko je Pineov povratak, s obzirom da su se u ljeto prošle godine Pine i Chris Hemsworth izjasnili da se neće vratiti svojim ulogama radi premalih honorara, radi čega je tadašnji četvrti film reboota u konačnici i otkazan. No izgleda da se taj problem premostio barem što se tiče Chrisa Pinea. No tada je scenarij predviđao putovanje kroz vrijeme, odnosno Kirkovo ujedinjenje s ocem, što u novom filmu vjerojatno neće biti slučaj. Hawleyjev film će se vrlo vjerojatno nastaviti na događaje iz Star Trek Beyond, koji je bio jako dobro kritički prihvaćen, ali je razočarao na kino blagajnama sa zaradom od 343.5 milijuna dolara na budžet od 185 milijuna.

Hawley će i producirati Star Trek 4 i to putem njegove kuće 26 Keys shingle, a u aranžmanu dolazi i Abramsov Bad Robot.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics