neXt: trailer za Foxovu SF seriju o odbjegloj umjetnoj inteligenciji!

neXt je jedna od doista rijetkih originalnih serija koja će biti lansirana ove jeseni. Riječ je o SF trileru koji se izvorno trebao pojaviti još prošle sezone. No, s prestankom produkcija radi pandemije koronovirusa Fox je odlučio zadržati seriju za ovu jesen. Tvorac i izvršni producent serije je Manny Coto (Star Trek: Enterprise, 24: Legacy), a redatelji i izvršni producenti su John Requa i Glenn Ficarra (This Is Us).

neXt je propulzivan SF triler o pojavi smrtonosne, odbjegle umjetne inteligencije koja kombinira napetu akciju sa slojevitim ispitivanjem kako tehnologija upada u naše živote i transformira nas na načine koje još ne razumijemo.

U traileru susrećemo tehnološkog gurua Paula LeBlanca dok on zlosutno obavještava publiku o skrivenim opasnostima tehnologije pametnog doma (i automobila, i telefona) koje smo unijeli u naše živote. To se odvija kada zaposlenici u njegovoj kompaniji testiraju njegovu vlastitu kreaciju (neXt), moćnu umjetnu inetligenciju koja ga pozdravlja s imenom u milisekundi razaznavanja njegovog lica. Ubrzo, agentica za kibernetičke zločine mu pokazuje dokaze o ubojstvu koje je počinilo… nešto…što nije čovjek, što zaustavlja sustav održavanja života uzbunjivača, i on mora ići u bijeg dok ga odbjegli AI prati i to kroz oružje kojim se ljudi najviše ponose…

Glavne uloge tumače John Slattery (Mad Men), Fernanda Andrade (The First), Michael Mosley (Ozark), Jason Butler Harner (Ozark), Eve Harlow (Agents of S.H.I.E.L.D.), Aaron Moten (Mozart in the Jungle), Gerardo Celasco (How to Get Away with Murder), Elizabeth Cappuccino (Jessica Jones) i Evan Whitten ((The Resident).

neXt na Fox stiže 06. listopada.

“Nije paranoja, ako je prijetnja stvarna.”

neXt

Check Also

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Najava za dox Expedition: Back to the Future

Doc Brown je u potrazi za DeLoreanima. Ne, niste krivo pročitali. Iako nećemo dobiti priliku …

Web Statistics