neXt: trailer za Foxovu SF seriju o odbjegloj umjetnoj inteligenciji!

neXt je jedna od doista rijetkih originalnih serija koja će biti lansirana ove jeseni. Riječ je o SF trileru koji se izvorno trebao pojaviti još prošle sezone. No, s prestankom produkcija radi pandemije koronovirusa Fox je odlučio zadržati seriju za ovu jesen. Tvorac i izvršni producent serije je Manny Coto (Star Trek: Enterprise, 24: Legacy), a redatelji i izvršni producenti su John Requa i Glenn Ficarra (This Is Us).

neXt je propulzivan SF triler o pojavi smrtonosne, odbjegle umjetne inteligencije koja kombinira napetu akciju sa slojevitim ispitivanjem kako tehnologija upada u naše živote i transformira nas na načine koje još ne razumijemo.

U traileru susrećemo tehnološkog gurua Paula LeBlanca dok on zlosutno obavještava publiku o skrivenim opasnostima tehnologije pametnog doma (i automobila, i telefona) koje smo unijeli u naše živote. To se odvija kada zaposlenici u njegovoj kompaniji testiraju njegovu vlastitu kreaciju (neXt), moćnu umjetnu inetligenciju koja ga pozdravlja s imenom u milisekundi razaznavanja njegovog lica. Ubrzo, agentica za kibernetičke zločine mu pokazuje dokaze o ubojstvu koje je počinilo… nešto…što nije čovjek, što zaustavlja sustav održavanja života uzbunjivača, i on mora ići u bijeg dok ga odbjegli AI prati i to kroz oružje kojim se ljudi najviše ponose…

Glavne uloge tumače John Slattery (Mad Men), Fernanda Andrade (The First), Michael Mosley (Ozark), Jason Butler Harner (Ozark), Eve Harlow (Agents of S.H.I.E.L.D.), Aaron Moten (Mozart in the Jungle), Gerardo Celasco (How to Get Away with Murder), Elizabeth Cappuccino (Jessica Jones) i Evan Whitten ((The Resident).

neXt na Fox stiže 06. listopada.

“Nije paranoja, ako je prijetnja stvarna.”

neXt

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics