Netflixova serija The Witcher stiže ove godine!

Otkada je Netflix objavio prvi pogled na Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, sve do sada nismo dobili nikakvu novu službenu informaciju vezanu uz seriju The Witcher. Ted Sarandos, Netflixov glavni šef za sadržaj otkrio je između ostalog da The Witcher dolazi u četvrtom dijelu 2019. godine.

Ted Sarandos je tu informaciju ponudio tijekom razlaganja što se sve očekuje od sadržaja na Neflixu u 2019. godini. “Definitivno nam u trećoj četvrtini dolaze nove epizode i nove sezone nekih od najpopularnijih i najgledanijih serija na Netflixu: Stranger Things, Casa de Papel, Orange Is the New Black, 13 Reasons Why, Elite… a tada u četvrtom kvartalu stižu i veće filmske investicije poput Irishman, 6 Underground, a tu je i velika nova originalna serija koja se snima u Mađarskoj – The Witcher…”

Lauren Schmidt Hissrich koja je producirala Netflixove serije Daredevil i The Defenders je showrunnerica i izvršna producentica serije The Witcher, zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Svojedobno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Također je izjavila i kako nema potrebe za bojazni da će serija biti bez ključnog kulturološkog konteksta. Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image.

Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) će režirati četiri epizode serije, dok će Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati po dvije epizode.

Uz Cavilla kao Geralta od Rivije, u ostalim većim ulogama nalaze se Jodhi May (Game of Thrones, Genius) kao kraljica Calanthe; Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude) kao njezin muž Eist; Adam Levy (Knightfall, Snatch) kao druid Mousesack; MyAnna Buring kao rektorica akademije magije u Aretuzi, Tissaia; Mimi Ndiweni i Therica Wilson-Read kao novakinje čarobnice – Fringilla i Sabrina, te Millie Brady kao izgnana princeza Renfri.

Prema za sada neslužbenim informacijama glumačkoj ekipi se pridružilo još jedno ime. Ben Lambert (Zero Dark Thirty) će tumačiti kralja Virfurila. Riječ je o manjoj ulozi, te se očekuje kako će se pojaviti u epizodi koju će režirati Alex Garcia Lopez (trećoj ili četvrtoj).

Nedavno je potvrđena informacija kako je Artur Wysocki, dizajner mačeva za CDPR-ov The Witcher 3 postao i dizajner za seriju. Iako nije mogao reći više zbog ugovornih obveza, spomenuo je kako će dizajn mačeva biti potpuno drugačiji, te će više odgovarati fantasy settingu, u usporedbi s igrama.

The Witcher na Netflix stiže u četvrtom kvartalu 2019. godine, što znači negdje između listopada i prosinca.

Check Also

Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics