Netflix radi adaptaciju Millarovog strip serijala Reborn kojeg će režirati Chris McKay

Redatelj Chris McKay (The LEGO Batman Movie) će režirati adaptaciju stripa Reborn Marka Millara. Film za Netflix produciraju Sandra Bullock te Roy Lee i Miri Yoon za Vertigo Entertainment.

Deadline je prenio informaciju kako se film već razvija, te da je moguće da će Sandra Bullock tumačiti glavnu ulogu.

Reborn je SF/fantasy mini strip serijal autora Marka Millara i crtača Grega Capulloa. Radnja prati priču starije žene Bonnie Black koja umire u bolnici na Manhattanu, da bi se našla ponovo rođena u svojim najboljim godinama u svijetu Adystrije, magične zemlje čudovišta i zmajeva gdje su dobro i zlo u vječnom sukobu. Tamo pronalazi obitelj i stare prijatelje kako je čekaju, osim njezinog muža koji je umro prije nje. Naoružna mačem i u pratnji svog pokojnog oca kreće saznati što se dogodilo s njezinom mužem…

Za one koje ne znaju ponovit ćemo da se Netflix bacio i u razvoj devete umjetnosti. U kolovozu 2017. godine streaming gigant je otkupio Millarovu izdavačku kuću Millarworld pod kojom su izbacivani popularni serijali kao što su Kick-Ass, Wanted i Kingsman. Već je prošle godine izašao The Magic Order, šestodjelni strip serijal kojeg potpisuje Mark Millar (Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan, Ultimate X-Men), a crtač je Olivier Coipel (House of M, X-Men, Thor, The Legion).

Osim izdavanja stripova, Netflix također razvija serije i filmove bazirane na Millarovim stripovima. Trenutno se radi na serijama Jupiter’s Legacy i American Jesus, te na još tri filma: Empress, Huck i Sharkey the Bounty Hunter.

Reborn je sa svojom fantastičnom premisom uvijek bio visoko na listi potencijalnih adaptacija koje su Millarovi fanovi željeli dobiti, a sada se to i ostvaruje. Izvršni producenti na filmu su između ostalih i sam tvorac stripa Mark Millar, kako i crtač Greg Capullo.

Reborn

Check Also

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics