Netflix radi adaptaciju Millarovog strip serijala Reborn kojeg će režirati Chris McKay

Redatelj Chris McKay (The LEGO Batman Movie) će režirati adaptaciju stripa Reborn Marka Millara. Film za Netflix produciraju Sandra Bullock te Roy Lee i Miri Yoon za Vertigo Entertainment.

Deadline je prenio informaciju kako se film već razvija, te da je moguće da će Sandra Bullock tumačiti glavnu ulogu.

Reborn je SF/fantasy mini strip serijal autora Marka Millara i crtača Grega Capulloa. Radnja prati priču starije žene Bonnie Black koja umire u bolnici na Manhattanu, da bi se našla ponovo rođena u svojim najboljim godinama u svijetu Adystrije, magične zemlje čudovišta i zmajeva gdje su dobro i zlo u vječnom sukobu. Tamo pronalazi obitelj i stare prijatelje kako je čekaju, osim njezinog muža koji je umro prije nje. Naoružna mačem i u pratnji svog pokojnog oca kreće saznati što se dogodilo s njezinom mužem…

Za one koje ne znaju ponovit ćemo da se Netflix bacio i u razvoj devete umjetnosti. U kolovozu 2017. godine streaming gigant je otkupio Millarovu izdavačku kuću Millarworld pod kojom su izbacivani popularni serijali kao što su Kick-Ass, Wanted i Kingsman. Već je prošle godine izašao The Magic Order, šestodjelni strip serijal kojeg potpisuje Mark Millar (Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan, Ultimate X-Men), a crtač je Olivier Coipel (House of M, X-Men, Thor, The Legion).

Osim izdavanja stripova, Netflix također razvija serije i filmove bazirane na Millarovim stripovima. Trenutno se radi na serijama Jupiter’s Legacy i American Jesus, te na još tri filma: Empress, Huck i Sharkey the Bounty Hunter.

Reborn je sa svojom fantastičnom premisom uvijek bio visoko na listi potencijalnih adaptacija koje su Millarovi fanovi željeli dobiti, a sada se to i ostvaruje. Izvršni producenti na filmu su između ostalih i sam tvorac stripa Mark Millar, kako i crtač Greg Capullo.

Reborn

Check Also

Tales of Dunk & Egg: čini se da HBO već radi na novoj prikvel seriji Igre prijestolja!

Kako ekskluzivno prenosi Variety trenutno se u ranom razvoju nalazi još jedan prikvel Igre prijestolja …

The Luminaries: prvi trailer za Starzovu seriju

Starz je objavio prvi trailer za seriju The Luminaries. Riječ je o šestodjelnoj seriji baziranoj …

Web Statistics