Netflix naručio drugu sezonu serije The Witcher

Mjesec dana prije svjetske premijere serije The Witcher, Netflix je već produžio seriju. Kako javlja portal GeekTyrant, uprava Netflixa odlučila se i na drugu sezonu ove fantasy serije koja tek treba biti prikazana 20. prosinca. Obje će sezone imati po osam epizoda.

U nedavnom razgovoru sa časopisom SFX, autorica i izvršna producentica serije Lauren Schmidt Hissrich (koja je prethodno radila na serijama poput The Umbrella Academy, The Defenders i Daredevil) spomenula je kako njezin tim ima planove za barem sedam sezona serije. Iako to može zvučati kao puko hvalisanje, činjenica je kako je Andrzej Sapkowski, poljski tvorac Geralta od Rivie, do sada objavio šest knjiga i niz priča koje se zbivaju u svijetu Witchera.

Henry Cavill (Mission: Impossible – Fallout) glumit će Geralta od Rivie. Freya Allan (Into The Badlands) tumačit će ulogu Ciri a Anya Chalotra (Wanderlust) Yennefer od Vengerberga. U glumačkoj su postavi i Joey Batey (The White Queen) kao Jaskier, Eamon Farren (Winchester)  kao Cahir, Lars Mikkelsen (Sherlock) kao Stregobor, Royce Pierreson (Line of Duty) kao Istredd, Wilson Radjou-Pujalte (Dickensian) kao Dara te Anna Shaffer (Harry Potter) kao Triss.

 

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics