Netflix lansira svoj prvi strip – The Magic Order

Izašao je prvi trailer za Neflixov serijal The Magic Order. S obzirom da trailer fantastično kombinira animaciju, muziku i zvučne efekte, u prvi mah biste mogli pomisliti da je riječ o seriji, ali zapravo se radi u prvom Netflixovom stripu. The Magic Order nećete pronaći na Neflixovoj klasičnoj aplikaciji, već na policama knjižara i striparnica.

Netflix se tako bacio u devetu umjetnost. U kolovozu prošle godine streaming gigant je otkupio Millarovu izdavačku kuću Millarworld pod kojom su izbacivani popularni serijali kao što su Kick-Ass, Wanted i Kingsman.

The Magic Order je šestodjelni strip serijal koji na police stiže već 13. lipnja, a moći će ga se nabaviti i u digitalnom formatu. Potpisuje ga tko drugi nego Mark Millar (Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan, Ultimate X-Men), a crtač je Olivier Coipel (House of M, X-Men, Thor, The Legion).

Strip se odvija oko pet obitelji čarobnjaka koji su generacijama unazad zakletvom obavezani da čuvaju naš svijet od misterioznog zla koje ih uklanja jednog po jednog. Preko dana oni žive među nama kao naši susedi, prijatelji i suradnici, ali kada padne mrak oni su čarobnjaci, vješci i magovi koji nas štite od sila tame.

The Magic Order

Check Also

Sandman: u srpnju stiže audio adaptacija koju predvodi James McAvoy!

Dok čekamo novosti za Netflixovu adaptaciju, u vidu igrane serije, danas je otkriveno kako Audible …

Prvi pogled na strip serijal Alien 3, nastao prema nikad snimljenom scenariju Williama Gibsona

Legendarni originalni scenarij za nikad snimljeni film Alien 3 Williama Gibsona je adaptiran u strip …

Web Statistics