Netflix lansira svoj prvi strip – The Magic Order

Izašao je prvi trailer za Neflixov serijal The Magic Order. S obzirom da trailer fantastično kombinira animaciju, muziku i zvučne efekte, u prvi mah biste mogli pomisliti da je riječ o seriji, ali zapravo se radi u prvom Netflixovom stripu. The Magic Order nećete pronaći na Neflixovoj klasičnoj aplikaciji, već na policama knjižara i striparnica.

Netflix se tako bacio u devetu umjetnost. U kolovozu prošle godine streaming gigant je otkupio Millarovu izdavačku kuću Millarworld pod kojom su izbacivani popularni serijali kao što su Kick-Ass, Wanted i Kingsman.

The Magic Order je šestodjelni strip serijal koji na police stiže već 13. lipnja, a moći će ga se nabaviti i u digitalnom formatu. Potpisuje ga tko drugi nego Mark Millar (Kick-Ass, Wolverine: Old Man Logan, Ultimate X-Men), a crtač je Olivier Coipel (House of M, X-Men, Thor, The Legion).

Strip se odvija oko pet obitelji čarobnjaka koji su generacijama unazad zakletvom obavezani da čuvaju naš svijet od misterioznog zla koje ih uklanja jednog po jednog. Preko dana oni žive među nama kao naši susedi, prijatelji i suradnici, ali kada padne mrak oni su čarobnjaci, vješci i magovi koji nas štite od sila tame.

The Magic Order

Check Also

The Expanse se nastavlja kroz Dragon Tooth strip serijal!

Za sve vas koji volite The Expanse (Prostranstvo) imamo relativno dobre novosti. Ne, nemojte još …

Vrijeme je da otkrijete Dune: The Graphic Novel

S obzirom da ove godine ipak nećemo uživati u vrlo iščekivanoj filmskoj adaptaciji Dine u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics