Cowboy Bebop: Netflix je naručio live-action adaptaciju jednog od najpopularnijih animea

Sada je i službeno, Netflix je naručio live-action adaptaciju legendarnog anime serijala iz devedesetih – Cowboy Bebop. Riječ je o anime serijalu koji je ostvario veliki uspjeh ne samo u Japanu, već i u cijelom svijetu, čija je iznimna kvaliteta popularizirala anime kod zapadnjačke publike.

Serija nam stiže iz radionice Tomorrow Studios koji na njoj radi od prošle godine. Shinichiro Watanabe, redatelj originala ima savjetničku funkciju na projektu. Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner i Scott Rosenberg iz Midnight Radia su izvršni producenti i showrunneri. Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki i Shin Sasaki iz Sunrise Inc.-a, studija koji je radio na originalu će također imati ulogu izvršnih producenata zajedno s Martyjem Adelsteinom i Becky Clements iz Tomorrow Studiosa, Tetsuom Fujimurom i Matthewom Weinbergom. Cowboy Bebop je koprodukcija Netflixa i Tomorrow Studiosa. Christopher Yost (Thor: The Dark World kao i Thor: Ragnarok) je zadužen za scenarij prve epizode, od ukupno za sada naručenih deset.

Temeljen na svjetskom fenomenu Sunrise Inc.-a, Cowboy Bebop je jazz-priča o Spikeu Spiegelu, Jetu Blacku, Faye Valentine i Radical Edu, ekipi lovaca na glave u bijegu od svoje prošlosti, dok ganjaju najopasnije kriminalce Sunčevog sustava. Čak će spasiti i svijet… za pravu cijenu.

Cowboy Bebop je postao kultnom serijom iako se sastoji od svega 26 epizoda. Nadahnuo je dva manga serijala, ali i jedan anime film – Cowboy Bebop: The Movie.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics