Stranger Things: Netflix je i službeno najavio 4. sezonu!

4. sezona iznimno popularne Netflixove serije Stranger Things je dobila svoj prvi teaser, koji je ujedno i prva službena potvrda da ćemo opet zakoračiti u Upside Down. No sudeći prema toj istoj najavi, to što se vraćamo u Upside Down ne znači i povratak u Hawkins. Dapače, teaser izaziva poručujući: “Više nismo u Hawkinsu.”

Iako znamo da je treća sezona završila selidbom Willa (Noach Schnapp), Eleven (Millie Bobby Brown), Joyce (Winona Ryder) i Jonathana (Charlie Heaton), odnosno njihovim napuštanjem Hawkinsa, ne podrazumijeva se da najava sugerira njihov novi dom. Sjetimo se samo scene nakon odjavne špice, možda se selimo u Rusiju, barem za dio 4. sezone. Postoje naravno brojne mogućnosti, stoga ćemo se ipak morati strpiti da barem dobijemo više hintova gdje nas točno Ross i Matt Duffer vode u idućoj sezoni. No ne možemo ignorirati i drugi veliki trag, sat, kojeg bolje možete vidjeti na slici ispod teasera, kojeg su službeni kanali serije posebno istaknuli na Twitteru i Facebooku.

Uz to što je 4. sezona serije Stranger Things dobila zeleno svijetlo, Netflix je objavio kako su s braćom Duffer potpisali novi višegodišnji ugovor za filmove i serije. “Braća Duffer su sa serijom Stranger Things osvojili gledatelje diljem svijeta, i mi smo uzbuđeni što ćemo proširiti našu suradnju, kako bi njihovu živopisnu maštu pretočili u druge filmove i serije u kojima će pretplatnici uživati.” – izjavio je Ted Sarandos, glavni šef za sadržaj na Netflixu.

Datum za 4. sezonu serije Stranger Things još nije objavljen, ali se očekuje kako će na Netflix stići kasnije 2020. ili pak u prvom dijelu 2021. godine.

Stranger Things

Check Also

Nosferatu: prvi trailer za remake redatelja Roberta Eggersa!

Focus Features konačno je objavio prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu, redatelja i scenarista …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics