Netflix je otključao 2. sezonu Locke & Key

Nakon godina u produkcijskom paklu u konačnici nam je ranije ove godine Netflix dostavio famozni Locke & Key. Bili vi među onima kojima se serija dopala ili ne Netflix je danas službeno objavio kako je serija obnovljena za drugu sezonu. Čak i da poput nas u redakciji niste oduševljeni ovom adaptacijom, u najmanju ruku sada znate da ćete vidjeti što slijedi dalje, pod uvjetom naravno da vas uopće zanima. No ako ste već investirali vrijeme u prvu sezonu i niste odustali na prvih par epizoda, dobre su šanse da će vas ipak “moriti” onaj veliki cliffhanger kojim je serija završila. Tim više jer serija nije vjerna adaptacija istoimenog stripa na kojem je i bazirana.

Najava nije otkrila ni broj epizoda, ni kada možemo očekivati drugu sezonu. Za sada ne znamo ni kada će krenuti u produkciju, ali s obzirom na trenutnu pandemiju pretpostavka je da će ipak potrajati nešto duže nego što bi to inače bio slučaj. S druge pak strane jedan dio posla je već odrađen, jer je predprodukcija navodno bila startala još prije dva mjeseca.

“Mi smo uzbuđeni što nastavljamo putovanje serije Locke & Key zajedno s našim fantastičnim suradnicima. HadleysHope79PTZahvalni smo Netflixu na njihovoj potpori pogotovo u ovim teškim vremenima, te se veselimo što ćemo vam dovesti uzbudljivo novo poglavlje naše priče.” – izjavili su showrunneri serije Carlton Cuse i Meredith Averill.

Prva sezona serije je ugrubo obradila prva tri stripa Welcome to Lovecraft, Head Games i Crown of Shadows, no kao što smo već spomenuli postoje značajna odstupanja, pogotovo s finalom. Stoga ako ste i pročitali strip serijal i dalje ne znate što će se zapravo odigrati sljedeće pa ćete se morati vratiti drugoj sezoni ako želite otključati te odgovore.

Našu recenziju prve sezone možete pročitati ovdje.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics