Netflix je obnovio Shadow and Bone za 2. sezonu!

Prva sezona Netflixove serije Shadow and Bone je svoju premijeru doživjela u travnju, a sada je otkriveno kako je službeno obnovljena za drugu sezonu. Vijest je stigla u sklopu Netflixovog Geeked Week eventa. “Počašćen sam i oduševljen što se vraćam u Grishaverse i nastavljam priču s ovim dragim likovima, posebno Milom.” – izjavio je showrunner Eric Heisserer. Druga sezona je dobila narudžbu od ukupno osam jednosatnih epizoda.

Nije da nas obnova nešto čudi jer serija se za Netflix pokazala kao hit, s više od 55 milijuna pretplatnika koji su gledali Shadow and Bone u prvih 28 dana korištenja usluge. Također je iznesen podatak da je serija ušla na Netflixovu listu 10 najgledanijih serijala u 93 zemlje svijeta kao i da je zasjela na prvo mjesto u 79 zemalja, uključujući Australiju, Brazil, Njemačku, Rusiju, Španjolsku, Južnu Afriku i SAD.

U drugoj sezoni serije se vraćaju Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), Danielle Galligan (Nina Zenik) i Calahan Skogman (Matthias Helvar).

“Pišem o Grishaverseu već gotovo 10 godina, pa sam oduševljena što nastavljamo ovu avanturu” – izjavila je Bardugo. “Toliko je mjesta koja smo jedva stigli posjetiti i jedva čekam predstaviti gledateljima još svetaca, vojnika, nasilnika, lopova i prinčeva koji čine ovaj svijet toliko zabavnim za istraživanje. Bit će prava magija vidjeti našu briljantnu, talentiranu glumačku ekipu kako se širi.”

Prva sezona koja je stigla 23. travnja adaptirala je događaje prve knjige trilogije Sjena i kost (Shadow and Bone), ali je također uzela i elemente i likove iz duologije Šest vrana (Six of Crows), koja se kronološki odvija nakon događaja serijala Shadow and Bone iako je smještena u isti svijet.

Check Also

Prolog za Jurassic World Dominion!

Ljetos su Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion, …

U razvoju je igrana serija Blade Runner!

U intervjuu za BBC Radio 4’s Today, Ridley Scott je otkrio kako se uz seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics