Netflix je objavio jezivi, misteriozni teaser za 4. sezonu serije Stranger Things

Kao što je Netflix i najavio kasno sinoć danas je objavljen teaser trailer za 4. sezonu vrlo iščekivane serije Stranger Things. Friški video nam želi dobrodošlicu u tkz. Rainbow Room, da bi nam zatim otkrio djelomični pogled na dr. Brennera (Matthew Modine) koji se obraća brojnoj djeci. Djeca ga zovu ga “Papa”, a on govori da je za njih isplanirao nešto posebno. Video završava kada on upita: “Eleven, slušaš li?” što je ujedno i vrlo prigodno naziv teaser trailera kojeg možete pogledati ispod članka.

Prošle su gotovo dvije godine otkako je 3. sezona stigla na Netflix, a s obzirom na činjenicu da braća Duffer još uvijek snimaju 4. sezonu, možda ćemo morati biti još stpljiviji nego što smo očekivali. Do kašnjenja je, naravno, došlo zbog pandemije koronavirusa, iako je upravo to kreativnom timu serije omogućilo više vremena da smisle nešto doista posebno za ono što se očekuje da će biti pretposljednja sezona.

Pojedinosti o radnji 04. sezone serije su i dalje pod velom tajne, no zato znamo da se glumačkoj postavi pridružio Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) kao i žanrovska ikona Robert Englund (Nightmare on Elm Street), a braća Duffer su već ranije dala do znanja kako se selimo izvan Hawkinsa i to na značajno vremensko razdoblje. Ostala nova lica sezone koji će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) i Joseph Quinn (Catherine the Great).

Već poznata glumačka imena koja nas očekuju u 4. sezoni su: Winona Ryder kao Joyce Byers, David Harbour kao Jim Hopper, Finn Wolfhard kao Mike Wheeler, Noah Schnapp kao Will Byers, Millie Bobby Brown kao Eleven, Caleb McLaughlin kao Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo kao Dustin Henderson, Cara Buono kao Karen Wheeler, Natalia Dyer kao Nancy Wheeler, Charlie Heaton kao Jonathan Byers, Joe Keery kao Steve Harrington, Sadie Sink kao Max, Maya Thurman-Hawke kao Robin, Brett Gelman kao Murray Bauman i Priah Ferguson kao Erica Sinclair.

Zanimljivo je da u opisu teaser trailera stoji “002/004”, pa je moguće da nam slijede još dodatna videa nakon jučerašnjeg i današnjeg. Iako još uvijek nema službenog datuma kada će nova sezona stići na Netflix, Finn Wolfhard vjeruje da će to biti 2022. godine.

Check Also

Star Trek: Picard, novi trailer za 2. sezonu daje nam prvi pogled na Guinan!

Paramount Plus je netom objavio novi trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Trailer …

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics