Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. Za sada očekivano nisu otkriveni nikakvi detalji vezani uz novu sezonu, ali nema sumnje da će kreativni tim isporučiti opet barem nekoliko vizualno fantastičnih kratkih epizoda/filmova. U međuvremenu, ako još niste otkrili ovu seriju svakako to promjenite, jer šanse su dobre da će vam se u svakoj sezoni dopasti barem par epizoda/filmova.

Službeni naziv nove sezone glasi Love, Death + Robots: Volume IV. Izvršni producenti serije su Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller i Joshua Donen. I Miller i Fincher također su režirali po epizode serije/kratkog filma. Fincher je to učinio s vrlo zanimljivom epizodom Bad Traveling iz treće sezone. Svaka epizoda serije Love, Death, + Robots priča drugačiju priču stvorenu različitim stilovima animacije s kreativnim timovima iz cijelog svijeta. Također svaka epizoda potpuno varira, uključujući i žanrom, u rasponu od znanstvene fantastike, fantastike, do horora i komedije.

Treća sezona serije na Netflix je stigla 20. svibnja ove godine s devet novih jedinstvenih epizoda/kratkih filmova. Kritka je općenito bila vrlo sklona seriji, još od premijere 2019. godine, ali treća sezona drži posebno visoku ocjenu od čak 100% na stranici Rotten Tomatoes. Naš osvrt na treću sezonu možete pročitati ovdje.

Skrećemo pozornost da je redatelj Alberto Mielgo netom osvojio i Emmyja za izvrsno dostignuće u animaciji za kratki film Jibaro, koji je sastavni dio treće sezone.

Check Also

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics