Netflix je najavio anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf

Trebat će vam još novčića za Witchera ili Netflix, no to sve skoro dođe na isto, jer Netflix očito postaje platforma gdje ćete uživati u serijama i filmovima na tu temu. Svijet Witchera se tako nastavlja širiti. Ovaj puta je riječ o anime filmu: The Witcher: Nightmare of the Wolf. O projektu je za sada poznato jako malo informacija. No znamo da će na njemu raditi Lauren Schmidt Hissrich (The Defenders, Daredevil, Power) showrunnerica te izvršna producentica igrane serije The Witcher koja još uvijek žari i pali Netflixom. Također poznato je da će scenarist filma biti Beau DeMayo, koji je napisao treću epizodu igrane serije.

Zanimljiv je detalj da je Hissrich na svom twitteru otkrila kako je projekt držala tajnom godinu dana, što bi moglo ukazati da je toliko dugo i u razvoju.

“Svijet The Witchera se širi u ovom anime filmu koji će istražiti snažnu novu prijetnju Kontinetu.” To bi moglo značiti da će film možda biti svojevrsni prikvel serije, ili će jednostavno poslužiti kao most prve i druge sezone (jer na drugu sezonu će se fanovi načekati, s obzirom da ona dolazi tek 2021. godine).

Za animaciju serije je zadužen korejski animacijski studio – Studio Mir, koji je poznat po svom radu na The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender i Kipo and the Age of the Wonderbeasts. Očekuje se da će animacija biti klasična s povremenom uporabom kompjuterski generirane grafike, s obzirom da je takav pristup studio imao kroz sve četiri sezone The Legend of Korra.

Najava filma Nightmare of the Wolf stiže na petama objave kako je Netflixova serija The Witcher pogledana u 76 milijuna domaćinstva u prvom mjesecu od premijere, čineći je tako najboljim debijem prve sezone u povijesti streaming giganta.

Check Also

Ghostbusters: Afterlife, novi trailer je doveo duhove iz New Yorka u Summerville, Oklahomu

Sony Pictures je objavio novi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe), koji nam daje …

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics