Netflix je kupio kineski film Animal World s Michaelom Douglasom

Vrlo iščekivani kineski film Animal World (动物世界) uskoro stiže na Netflix. Streaming div je osigurao prava za sve teritorije osim kineskog. CMC Pictures, internacionalni distributer za film najavio je i relativno opsežno prikazivanje u kino dvoranama, što je moramo priznati neobično u ovoj kombinaciji (Netflix je odbio komentirati takav dogovor).

Animal World je adaptacija popularne japanske mange Ultimate Survivor Kaiji, koja je već doživjela dvije vrlo uspješne filmske adaptacije. Režiju potpisuje Han Yan (Goodbye Mr. Tumor). Film producira Enlight Pictures, i očekuje se da će biti jedan od najvećih kineskih hitova ovog ljeta. Premijera filma je već bila prošli vikend u sklopu Shanghai International Film Festivala, i zanimljivo je da je kritičar THR-a koji ga je imao prilike pogledati opisao kao “uzbudljiva iako pomalo raščlanjena kaša ideja i emocija koja se pretvara u iznenađujuće zadovoljavajući kockarski fantasy”.

Krstareći životom bez ikakvog cilja Kaisi je nakupio dug od čak nekoliko milijuna posuđujući novac od svojih prijatelja. Namamljen ponudom otpisa svih dugova Kaisi odlazi na brod Destiny da bi prisustvovao kockarskom eventu kojeg održava misteriozni Anderson. Svi igrači započinju igru sa zvjezdicama. Za svaku igru koju izgube njihov suparnik dobiva zvijezdu. Svi nastoje svim sredstvima pobijediti, te igraju prljavo, kako bi savladali protivnika. Igra se tada pretvara u nešto vrlo neočekivano…

Glavne uloge tumače Li Yi Feng (Hundred Flowers Winner Mr. Six, Guilty of Mind), Zhou Dongyu (Golden Horse winner Soul Mate, Under the Hawthorn Tree, The Thousand Faces of Dunjia) i Michael Douglas (Basic Instinct, Fatal Attraction, Wall Street).

Animal World

Animal World

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics