Neill Blomkamp je otkrio još jedan komad koncept arta za Alien 5

 

Neill Blomkamp i dalje uspješno vodi kampanju ‘hypanja’ putem Instagrama za svoj trenutni projekt odnosno najnoviji film iz Alien franšize. Ako ćemo iskreno redatelj je zapravo film i pretvorio u stvarnost zahvaljujući prekrasnom koncept artu kojeg je fanovima otkrio upravo na društvenim mrežama. Tako je nedavno osvanuo i još jedan koncept art koji prikazuje Sigourney Weaver u njenoj već ikonskoj ulozi Ellen Ripley, ali tu je i Michael Biehn kao kaplar Hicks kojeg smo u toj ulozi imali prilike gledati u filmu Aliens redatelja Jamesa Camerona.
Nije na odmet navesti da je upravo danas 29. godišnjica Aliensa. No to nije jedina zanimljivost koja prati najnoviji film franšize. Iako se zapravo zna jako malo o smijeru filma na kojem Blomkamp radi ipak možemo povezivati neke tragove. Nedavno je bio najavljen fan/tribute film “Alien Identity” u kojem je trebala glumiti i Carrie Henn aka Newt iz Aliensa. Projekt na žalost nije zaživio jer ga je 20th Century Fox zaustavio. Izgleda da je problem bio u tome što je previše zašao u radnju službenog petog dijela Alien franšize. Radnja fanovskog filma trebala se odvijati 14. godina nakon drugog filma odnosno Aliensa, kada je Newt već odrasla žena koju proganjaju duhovi prošlosti, a s kojima se ona konačno odlučila obračunati. Film je također očito odbacio Alien 3 i Alien: Uskrsnuće (koji se priznaju samo kao noćne more u krio-snu) što je dobrim dijelom slučaj i s Blomkampovim filmom.

18072015_alien5_concept_art

Check Also

Ghostbusters: Afterlife, novi trailer je doveo duhove iz New Yorka u Summerville, Oklahomu

Sony Pictures je objavio novi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe), koji nam daje …

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

Jedan komentar

  1. “Film je također očito odbacio Alien 3 i Alien: Uskrsnuće (koji se priznaju samo kao noćne more u krio-snu) što je dobrim dijelom slučaj i s Blomkampovim filmom.”

    Meh… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics