Nebo gori i gravitacija nestaje u novom traileru za “Independence Day: Resurgence”

 

Prošlo je dvadeset godina od kako je Roland Emmerich napravio bombastični SF blockbuster “Independence Day” i sada izlazi njegov nastavak nemaštovitog imena “Independence Day: Resurgence“, narativno smješten dvadeset godine od prve invazije zlih, destruktivnih vanzemaljaca koji su ranije uništili bijelu kuću, a sada razaraju, barem po traileru, sve ostalo.

O samom filmu smo već pričali, o postavi koja se vraća (praktički svi osim Willa Smitha), kao i o prvom traileru koji je izgleda dosta zanimljivo. Ne nužno kao nešto što će biti pretjerano kvalitetno, ali definitivno kao nešto što bi moglo biti zabavno.

Sad nam je došao i drugi trailer i komentari su više manje isti. Dobro, ovaj put vidimo više uništavanja, dobre efekte i vanzemaljce koji izgledaju još i opakije nego prije dvadeset godina, ali s druge strane gluma je naizgled samo u redu te je većina iznesenih dijaloga standardno holivudski jeftina i klišejna i sve to gura očekivanja u smjeru šund akcijskog filma kojega je najbolje gledati uz dovoljne količine kokica.

Naravno, to su samo neka početna očekivanja, film bi mogao u konačnici biti nešto sasvim drugo, ali u najgorem slučaju, ako stvarno bude tako kako mislim da će biti, onda će se barem moći reći da traileri nisu lagali i stvarali nemoguća očekivanja.

Film izlazi 24. lipnja, taman u standardni period rezerviran za filmove s puno eksplozija i malo emocija.
 

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics