USS Discovery će stići nešto kasnije nego li je incijalno isplanirano

 

Premijera CBS-ove serije “Star Trek: Discovery” je pomaknuta s prvog na peti mjesec iduće godine. Većina fanova negoduje, a tu bi gotovo uključili i sebe jer su pale i prve pripreme. Taman smo završili s Archerovim pustolovinam i sada je bilo u planu gledanje i kompletnog TOS-a s obzirom da će Star Trek: Discovery poslužiti upravo kao most između Enterprisea Scotta Bacule i originalne serije. No moramo priznati da nam je itekako draža opcija da si uzmu vremena koliko im treba i isporuče što kvalitetniji i smisleniji sadržaj nego da čitavu stvar zbrzaju i da tada za ozbiljno krenemo negodovati.

Vremenska razlika zapravo i nije toliko značajna, no producenti serije su izjavili da je nužna kako bi postigli nešto na što mogu biti ponosni.
“Vraćanje Zvjezdanih staza na male ekrane je velika misija koja nosi golemu odgovornost. Moramo povezati fanove, ali i nove gledatelje sa serijom koja nam je poticala maštu još od djetinjstva.” rekli su producenti Bryan Fuller i Alex Kurtzman.

Drugi detalji vezani uz prvu sezonu serije se nisu promijenili. I dalje stoji plan za 13 epizoda, od kojih će se prva prikazati na CBS-u, dok će ostale biti dostupne putem CBS-ovog online streaming servisa i Netflixa. CBS će premijernu epizodu streamati ekskluzivno na američkom tržištu, dok će u roku od jednog dana epizoda putem Netflixa biti raspoloživa i diljem svijeta.

TrekMovie.com je jučer obavio još jedan relevantan podatak, a to je da snimanje neće ni započeti prije studenog ove godine. Ta se inforamcija slaže s Fullerovom izjavom da prije listopada neće stići niti jedna informacija vezana uz glumačku ekipu.

Check Also

Paranormal: trailer za novu Netflixovu horor seriju

Nova Netflixova žanrovska serija Paranormal (Ma Waraa Al Tabiaa) bazirana je na istoimenom serijalu knjiga …

The Addams Family se vraća na male ekrane, s Timom Burtonom za kormilom!

The Addams Family se vraća na televiziju, i to s Timom Burtonom za kormilom! MGM …

Web Statistics