National Treasure: službeno je naručena spin-off serija za Disney Plus!

Sada je i službeno potvrđeno da se franšiza National Treasure širi. O tome se pisalo još prošle godine, ali sada je Disney službeno dao zeleno svjetlo za spin-off seriju koja će očekivano zaživjeti na platformi Disney Plus. Ključne novosti su svakako da se radi o modernom pristupu franšizi i da u skladu s tim stižu novi, mlađi likovi. Serija je dobila narudžbu za deset epizoda koje će režirati Mira Nair (Monsoon Wedding, Queen of Katwe). Projekt stiže od originalanog producenta Jerryja Bruckheimera i originalnih scenarista Marianne i Cormaca Wibberleyja.

Nadolazeća serija pratit će dvadesetogodišnju Jess Morales i njezinu šaraoliku grupu prijatelja dok kreću u novu avanturu i otkrivaju misterije Jessine obiteljske povijesti i pronalazak izgubljenog blaga. Jess Morales tako preuzima palicu iliti baklju od dosadašnjeg neustrašivog protagonista Benjamina Gatesa kojeg je tumačio Nicolas Cage.

Za sada nije otkriveno kada bi seriju mogli očekivati niti je poznato bilo koje ime glumačke postave. No činjenica je da se produkcija kreće prema naprijed što se na žalost ne može reći za National Treasure 3. Bruckheimer je u svibnju prošle godine prilično neočekivano izjavio da se razvija serija za streaming, ali da se također radi i na filmskom projektu. Sada je pak pomak doživjela samo serija, što nije toliko neočekivano s obzirom na čitavo stanje oko pandemije koronavirusa i s konstantnim odgodama filmova. Također filmski projekt treba osigurati i povratak Cagea, Diane Kruger i Justina Bartha što je pretpostavljamo zahtjevno za usklađivanje.

Kako su kolege napisale nešto slično na jednom stranom portalu, lijepo je što stiže spin-off serija National Treasure (iako sumnjamo da će biti u klasi filmova i nositi isti nedoljivi šarm), ali to nam neće odgovoriti na pitanje što se nalazi na 47. stranici tajne knjige predsjednika, a nas zanima baš to.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics