Natalie Dormer će tumačiti demona u novom poglavlju serije Penny Dreadful: City of Angels

Nakon iznenađujućeg otkazivanja serije Penny Dreadful, Showtime je gotovo jednako iznenađujuće u studenom prošle godine najavio njezin spin-off pod naslovom City of Angels. Tako je Penny Dreadful postala antologijskom serijom. Novo poglavlje će se fokusirati na Los Angeles u 1938. godinu, vrijeme i mjesto duboko stopljeno s meksičko-američkim folklorom i socijalnim tenzijama. Ukorijenjeno u konfliktu između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i ostalih u savezu s vragom Penny Dreadful: City of Angels će istraživati uzbudljivu mješavinu nadnaravnog i zapaljivu stvarnost toga razdoblja, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme uz pravu povijesnu kulisu.

Danas smo saznali da će jednu od glavnih uloga tumačiti ni manje ni više nego Natalie Dormer, koja je trenutno najpoznatija po svojoj ulozi Margaery Tyrell iz HBO-ove serije Igra prijestolja. U seriji City of Angels Dormer će tumačiti lik Magde, demona koji može mijenjati formu, točnije koji može preuzeti oblik bilo koga i manifestirati se u različitim oblicima tijekom priče. Showtime opisuje lik kao karizmatičan, pametan i kameleonski. Magda je opasan neprijatelj i vrlo vrijedan saveznik.

Daniel Zovatto (Here & Now) tumači lik detektiva Tiaga Vege, čija istraga groznog ubojstva vodi na epsko putovanje dok se u gradu gradi prva autocesta, a Treći Reich izvodi opasna djela špijuniranja. Tiago i njegova obitelj se uskoro hvataju u koštac s moćnim silama koje prijete njihovim razdvajanjem. Ostale glavne uloge tumače Jessica Garza (The Purge) i Johnathan Nieves (New Amsterdam).

John Logan, tvorac originalne serije se vraća kao scenarist i izvršni producent, a na potonjoj funkciji mu se pridružuju Michael Aguilar, Sam Mendes i Pippa Harris.

City of Angels

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics