Napokon smo saznali nešto više o Kylo Renu, glavnom negativcu novog Star Wars filma, a dobili smo i podosta novih slika

 

Darth Vader je jedan od najlegendarnijih negativaca svih vremena, to nitko ne može osporiti. Prikveli, s druge strane, baš i nisu ostvarili jednak uspjeh pa su u tim filmovima negativci bili najčešće jednodimenzionalni i nezanimljivi, zli samo zato jer netko treba biti zao kako bi pozitivci imali što raditi. I iako je prerano da pretpostavljamo u kojem će smjeru ići “Star Wars: The Force Awakens“, nove informacije otkrivaju puno kompleksniju ulogu od one koju smo možda očekivali nakon što smo vidjeli maskiranog Sitha koji maše svojim čudnim krakatim mačem.

Primarno, Kylo Ren (Adam Driver) u startu nije bio nitko i ništa te je trebao puno raditi da dođe do točke u kojoj je sada. Zbog toga ga kreatori filma uspoređuju s Lukeom Skywalkerom, samo što se Kylo naravno odlučio na drugi put. Njegova maska je također svojevrsna referenca na onu Dartha Vadera pošto je Kyle osobno inspiriran njegovim likom i njegovim akcijama te ga smatra uzorom i ikonom. Spomenuto je i to da je Kylo član reda “Vitezovi Rena”, ali o njima nisu dane nikakve daljnje informacije.

No definitivno je dobro čuti da lik neće biti samo jedan tipičan negativac. Bili oni na svjetloj strani ili onoj tamnoj, likovi bi uvijek trebali težiti prema nekakvim višim ciljevima. Svi žele biti heroji, jedino što se razlikuje je put kojim se pokušava doći do toga.

Najzanimljivija informacija je pak ona da su se roditelji Kylo Rena pojavili u originalnoj trilogiji. Teorije, nagađanja, pretpostavke – počnite!

Kreatori su nas počastili i novim slikama iz filma pa prije nego krenete razmišljati tko bi mogli biti Kylovi roditelji, bacite oko na ove dragulje, neke su stvarno zanimljive:

12082015_sw_1

12082015_sw_2

12082015_sw_3

12082015_sw_4

12082015_sw_5

12082015_sw_6

12082015_sw_7

Check Also

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

One comment

  1. “Prikveli”? 🙂

    “U startu nije bio nitko i ništa”? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics