Plaćenik s lajavim ustima oformio je svoju superekipu u novom traileru za Deadpool 2

20th Century Fox je objavio novi trailer za Deadpool 2 redatelja Davida Leitcha (John Wick, Atomic Blonde). Scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick. Ovo je četvrti promo po redu, ali prvi koji zapravo otkriva nešto konkretnije o samoj radnji. Deadpool okuplja vlastiti tim individualaca sa supermoćima koje naziva “X-Force” (oni su u nedavnim stripovskim iteracijama funkcionirali kao X-Menov tim koji se bavi tajnim operacijama).

Za sve one koji nekim čudom nisu upoznati s Deadpoolom, ponovit ćemo da je film temeljen na priči o najneobičnijem Marevlovom antijunaku. Deadpool je priča o životu bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool.

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds kao Wade Wilson/Deadpool, Zazie Beetz kao Domino, Josh Brolin kao Nathan Summers/Cable, Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Stefan Kapcic kao Piotr Rasputin/Colossus, Morena Baccarin kao Vanessa Carlysle, T.J. Miller kao Weasel, Leslie Uggams kao Blind Al i Karan Soni kao Dopinder.

Zanimljivo je da je film imao fantastične ocjene na testnim prikazivanjima unatoč nekim šuškanjem kako su ista bila loša pa su zato radili dosnimavanja. Istina zapravo nije mogla biti dalja, jer Deadpool 2 je imao jednake ili čak i veće ocjene nego prvi film, 91, 97, 94 i 98 od ukupno 100 bodova. Što se pak dosnimavanja tiče ona su napravljena da bi se ostvarila nešto veća minutaža likova Cable i Domino koji su iznimno dobro rezonirali s testnom publikom.

Deadpool 2, u domaća kina stiže 17. svibnja.

Deadpool 2

Deadpool 2

Deadpool 2

Deadpool 2

Deadpool 2

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics