Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, iznenadila nas je najava za Peacockovu netipičnu seriju bez scenarija John Carpenter’s Suburban Screams. Čim imamo jezivo i Carpentera u jednadžbi to zvuči vrlo obećavajuće. Riječ je o antologijskoj horor seriji od šest epizoda, koja nam stiže od legendarnog redatelja, pisca i producenta, Johna Carpentera. Majstor horora i režira jednu epizodu zajedno sa showrunnerom Jordanom Robertsom, Michelle Latimer i Janom Pavlackyjem. Seriju su producirali Storm King Productions i DIGA Studios. Izvršni producenti su Carpenter, Roberts, Sandy King, Tony DiSanto, Patrick Smith i Andy Portnoy.

Serija istražuje mračne tajne i neizrecivo zlo koje ponekad vreba ispod površine suncem okupanih ulica, njegovanih travnjaka i ljubaznih susjeda iz predgrađa. Svaka epizoda fokusira se na jednu istinitu priču o teroru, ispričanu od stvarnih ljudi koji su to proživjeli. Njihovi izvještaji iz prve ruke oživljavaju se kroz vrhunske kinematografske scene, isječke iz vijesti, kućne fotografije i arhivske snimke, kombinirajući vizualni jezik horor filmova s ​​alatima i tehnikama dokumentaraca, stvarajući jedinstveno zastrašujuće iskustvo za gledatelje.

Svaka će epizoda zaroniti u monstruozno zlo koje vreba ispod površine prijateljskog predgrađa kroz objektiv jedne jezive priče. Uz izvještaje iz prve ruke, epizode će uključivati ​​kinematografske rekonstrukcije, osobne arhive i medijsko izvještavanje.

John Carpenter’s Suburban Screams na Peacock premijerno stiže 13. listopada.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics