Najava premijere HBO-ove serije “Preostali” s Justinom Therouxom i Liv Tyler u glavnim ulogama

 

26062014_preostali_banner

HBO najavljuje premijeru svoje nove žanrovske serije „Preostali“ koja će biti prikazana 30. lipnja u 21:05 h ekskluzivno na njihovom kanalu. Ostali nastavci moći će se pratiti također ponedjeljkom, ali u 21:00 h.

Dramska serija „Preostali“ Damona Lindelofa (dobitnika „Emmyja“ za seriju „Izgubljeni“ te scenarista hitova „Zvjezdane staze: U tami“, „Svjetski rat Z“ i „Prometheus“…) i poznatog pisca Toma Perrotte (nominiranog za „Oskara“ za „Little Children“), utemeljena je na istoimenom Perrotteovom romanu.

„Preostali“ vas, u režiji Petera Berga, na originalan način, uvode u priču o tajanstvenim nestancima širom svijeta, a posebno prate grupu stanovnika njujorškog predgrađa Mapleton koja mora nastaviti sa svojim životom, nakon gubitka svojih bližnjih…

Kada dva posto cijeloga čovječanstva iznenada neobjašnjivo nestane, svijet pokušava shvatiti što treba poduzeti u vezi s tim. Tri godine poslije, nova HBO-ova dramska serija „Preostali“ priča je o ljudima koji nisu prošli odabir. Prema istoimenom bestseleru Toma Perrotte, on i Damon Lindelof osmislili su originalan pogled na Uznesenje… Jer nije zapravo posve jasno je li se ono uistinu i dogodilo. Radnje smještene u malo njujorško predgrađe, serija prati Kevina Garveyja (Justin Theroux), oca dvoje djece i načelnika policije koji nastoji i dalje živjeti normalnim životom iako taj pojam više ne postoji.

U ovoj napetoj priči, uz Justina Therouxa glume i Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Charlie Carver, Max Carver, Carrie Coon, Ann Dowd, Michael Gaston, Emily Meade, Annie Q, Margaret Qualley, Amanda Warren i Chris Zylka.

Prva epizoda ove intrigantne dramske serije će u periodu od 30. lipnja do 29. srpnja biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u hit-seriji „Preostali“.

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics