Osvojite kino ulaznice ili cool stvari iz filma Izbavitelji 2

U domaćim kinima trenutno igra animirani film Izbavitelji 2 (Incredibles 2) koji se nastavlja na događaje prvog filma iz 2004. godine, te će se fokusirati na avanture Helen Parr aka Elastigirl, dok će Bob aka Mr. Incredible doma brinuti o djeci: Violet, Dashu i Jack-Jacku. Neće to biti manje herojski poduhvat nego inače pogotovo jer obitelj još nije svijesna supermoći malog Jack-Jacka. Još kada se u miks ubaci i novi zlikovac s briljantnim i opakim planom, obitelj i Frozone moraju naći način da surađuju, što je puno lakše reći nego napraviti…

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma, tvrtki 2i Film, u nagradnom natječaju vam dijelimo doista cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti pernicu, bilježnicu, loptu ili Funko POP! figuricu iz filma Izbavitelji 2, koje inače možete nabaviti u Inverzijinom webshopu. Ukoliko još niste pogledali ovu fantastičnu superherojsku avanturu tada možete odabrati za nagradu i dvije ulaznice za film, i to za kino po vašoj želji.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti.

Nagradna igra traje do ponedjeljka 25. lipnja u ponoć. S(F)retno!

Odigrajte nagradnu igru: Izbavitelji 2

Ime:
E-mail:
Ant-man and the Wasp je drugi superherojski film u kojem glumi Michelle Pfeiffer? Recite nam koji joj je bio prvi.

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics