NAGRADNA IGRA Total Recall: Potpuno sjećanje

Krećemo s novom nagradnom igrom. U kina stiže film Total Recall: Potpuno sjećanje, a vi možete osvojiti majice ili ulaznice za film zahvaljujući distributeru Continental filmu i kino-prikazivaču Cineplexx, i blu-ray Totalni opoziv s Schwarzeneggerom iz 1990. godine.

Jeste li spremni?

Nagradna igra za majice:

Da bi osvojili majicu iz filma morate nam napisati očigledne sličnosti i različitosti između starog (Totalni opoziv s Arnoldom Schwarzeneggerom iz 1990. godine) i novog Total Recalla: Potpuno sjećanje. To Vam ne bi trebalo biti previše teško jer net vrvi recenzijama filmova u kojima je gotovo sve otkriveno. Svoje odgovore postajte kao komentar ispod ovog posta na našim facebook stranicama: facebook.com/inverzija. Majice osvajaju komentari prema odabiru žirija portala inverzija.net

Nagradna igra za ulaznice i blu ray Totalni opoziv:

Dijelimo 3×2 ulaznice za film Total Recall: Potpuno sjećanje u Cineplexx kinima i to po 2 ulaznice za gradove Zagreb, Osijek i Split. Za ulaznice za Zagreb, možete birati želite li u Kaptol centar ili u City Centar East. Jedan od sretnika/sretnica osvojit će i blu-ray Totalni opoziv (originalni Total Recall iz 1990. godine s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi).
Da bi osvojili ulaznice ili blu-ray, postajte nam što zanimljivije fotke, crteže, video, ili nešto treće iz filmova Totalni opoziv (1990.), ili novog, Total Recall: Potpunio sjećanje na našem facebook profilu (facebook.com/inverzija). Prilikom postanja, obavezno navedite za koji vas grad (Zagreb, Osijek ili Split) zanimaju ulaznice. Najzanimljiviji postovi osvojit će ulaznice i blu-ray prema odabiru žirija portala inverzija.net. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu (ulaznice za jedan grad ili blu ray).

Nagradne igre traje do nedjelje u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak na portalu . Iste osobe slobodno mogu sudjelovati u obje nagradne igre.

Total Recall: Potpuno sjećanje stiže u kina sutra 9. kolovoza.

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics